ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Metallica Through the Never (3D)

Metallica Through the Never (3D)

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Nιμρόντ Αντάλ ("Predators") δημιουργεί μια πρωτοποριακή τρισδιάστατη ταινία για το θρυλικό συγκρότημα Metallica.


Μια σπάνια και τολμηρή κινηματογραφική εμπειρία με καταιγιστική δράση και σκηνές από τις θεαματικές συναυλίες ενός εκ των πιο δημοφιλών και εμβληματικών μουσικών συγκροτημάτων στην ιστορία της ροκ μουσικής.

Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται μεταξύ μιας συγκλονιστικής συναυλίας των Metallica και των περιπετειών του νεαρού Τριπ, σε μία πόλη όπου επικρατεί το απόλυτο χάος, με κατεστραμμένα οχήματα, αιματηρές συγκρούσεις και ένα μασκοφόρο καβαλάρη. Το ανερχόμενο αστέρι που ακούει στο όνομα Ντέιν Ντιχάν ("Place Beyond the Pines", "The Amazing Spider-Man 2") υποδύεται τον Τριπ, ένα νεαρό μέλος του tour crew της μπάντας, που οργανώνει ζωντανές εμφανίσεις και που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο απεσταλμένος του γκρουπ σε μυστική αποστολή, κατά τη διάρκεια μιας sold out συναυλίας. Ουσιαστικά, η ταινία ακολουθεί δύο παράλληλες ιστορίες, την αφήγηση του Τριπ και το ζωντανό υλικό του πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος.

Αυτό που αρχικά φαίνεται να είναι εύκολο, ξαφνικά μετατρέπεται σε μια σουρεαλιστική περιπέτεια, με τον Τριπ να βρίσκεται στη μέση επικίνδυνων καταστάσεων και παράλληλα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον μασκοφόρο καβαλάρη, ο οποίος τον κυνηγά στο κέντρο της πόλης. Και όλα αυτά, με τα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος των Metallica, να κατέχουν πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ένας νεαρός roadie... σε μυστική αποστολή
Μία συναυλία σε εξέλιξη...
Δύο παράλληλες ιστορίες σε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό!

3 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon