ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σ’ Αγαπώ: How I Live Now

Σ’ Αγαπώ: How I Live Now

Η Ντέιζυ είναι μια Νεοϋορκέζα έφηβη με πολλά προβλήματα. Ο πατέρας της είναι μονίμως απών και η μητέρα της πέθανε όταν γεννήθηκε. Μεγαλώνοντας ελπίζει ότι μια μέρα όλα θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα και ότι θα βρει το νόημα πίσω από ότι αρνητικό συμβαίνει στη ζωή της.

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν ο πατέρας της την στέλνει να περάσει το καλοκαίρι στην Αγγλική ύπαιθρο παρέα με τα θετά της ξαδέρφια, τον 17χρονο Έντυ, τον 14χρονο Άιζακ και την 8χρονη Πάιπερ, που δεν έχει γνωρίσει ποτέ. Η μελαγχολία και η πίκρα για την κίνηση του πατέρα της θα μεταφραστεί σε επιθετικότητα στα τέσσερα καινούρια άτομα που μπαίνουν στη ζωή της προσπαθώντας να την αγκαλιάσουν. Αλλά αυτή είναι η άμυνα της απέναντι σε κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να την πλησιάσει. Ο μόνος που μπορεί να ρίξει τα τείχη που υψώνει είναι ο Έντυ, ο μεγάλος ξάδερφος της, που η ηρεμία και η σοβαρότητα, του δίνουν την ικανότητα να την καταλαβαίνει. Η σπίθα της αρχικής τους γνωριμίας φουντώνει σε μια έντονη αγάπη που θα φέρει σιγά-σιγά το χαμόγελο στο πρόσωπο της.

Πριν τελειώσει το καλοκαίρι, ένα παγκόσμιο γεγονός θα γκρεμίσει τις ζωές όλων. Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεσπά και γκρεμίζει τις ζωές όλων, χωρίζοντας τα 4 ξαδέρφια, στέλνοντας τον Έντυ και τον Άιζακ στον πόλεμο και την Ντέιζυ με την Πάιπερ σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Αν υπάρχει όμως κάτι για το οποίο αξίζει να πολεμήσεις, αυτό είναι η αγάπη και η Ντέιζυ θα κάνει τα πάντα για να μπορέσει να βρεθεί ξανά στο πλευρό του αγαπημένου της. Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινά όπου θα φέρει τα δύο κορίτσια στα όρια τους, μέσα στην εμπόλεμη Αγγλία με ένα και μόνο σκοπό. Να πει άλλη μια φορά Σ'ΑΓΑΠΩ στον 'Εντυ.

Ηθοποιοί: Σίρσα Ρόναν ,Τζωρτζ ΜακΚέυ , Τομ Χόλαντ , Χάρλευ Μπερντ

Σκηνοθεσία: Κέβιν ΜακΝτόναλντ

Η ταινία «Σ' Αγαπώ» κυκλοφορεί, 14 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους, από την Odeon και τη Videorama Films

Δείτε το trailer: