ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρικά βραβεία Κοινού 2013: Επίσημος Υποστηρικτής το Label 5

Θεατρικά βραβεία Κοινού 2013: Επίσημος Υποστηρικτής το Label 5

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Premium Scotch Whisky LABEL 5, ως «Επίσημος Υποστηρικτής», στο μεγάλο ετήσιο θεατρικό γεγονός της απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2013, που πραγματοποιήθηκε με πολύ επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την διοργάνωση του περιοδικού ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ.

Το θεατρόφιλο κοινό, τίμησε τα βραβεία τόσο με την ψήφο του, όσο και με την θερμή συμμετοχή και παρουσία του, τους καλύτερους συντελεστές και πρωταγωνιστές του Ελληνικού Θεάτρου για την σεζόν 2012-’13 που πέρασε.

Το Label 5 που έχει ήδη διακριθεί κι αγαπηθεί σε περισσότερες από 100 χώρες στις 5 Ηπείρους, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα να ταιριάξει την premium προσωπικότητα του και το κοσμοπολίτικο στυλ του, με την έκφραση της Θεατρικής Τέχνης στις καλύτερες γιορτινές της στιγμές.

Το Label 5 υποστήριξε τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2013, γιορτάζοντας μαζί με τους Έλληνες θεατρόφιλους που το υποδέχθηκαν θερμά, δοκιμάζοντας το κι εκτιμώντας την ποιότητά του, τα ιδιαίτερα αρώματά του αλλά και την λεπτή εκλεκτή του γεύση.