ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Samsung: Xορηγός στην παράσταση La Passione με τα GALAXY Note 3 & Gear

Samsung: Xορηγός στην παράσταση La Passione με τα GALAXY Note 3 & Gear

Η Samsung ήταν χορηγός στην παράσταση με τα νέα GALAXY Note 3 και GALAXY Gear

Χορηγός στη δημιουργική συνάντησης της όπερας με τη μόδα, που αποτέλεσε η παράσταση La Passione, ήταν η Samsung Electronics Hellas.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η εταιρεία έδωσε το παρών με τα νέα GALAXY Note 3 και GALAXY Gear που συνδυάζουν αρμονικά την υψηλή τεχνολογία, τη λειτουργικότητα και το στυλ, φέρνοντας κοντά τον κόσμο της τεχνολογίας και της μόδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων της ελληνικής έκδοσης του Marie Claire.

Όπως δήλωσε η κυρία Αναστασία Αδάμ, Marketing Manager Κινητής Τηλεφωνίας Samsung Electronics Hellas, «Ήταν μία μοναδική παράσταση και στη Samsung είμαστε πολύ χαρούμενοι που σταθήκαμε αρωγοί στην υλοποίησή της. Δεν είναι τυχαίο που χορηγοί της παράστασης ήταν τα προϊόντα μας Samsung GALAXY Note 3 και Samsung GALAXY Gear. Όπως η παράσταση κατάφερε να γεφυρώσει δύο κόσμους διαφορετικούς - τη μόδα με την όπερα - έτσι και τα δύο αυτά προϊόντα μας αντίστοιχα γεφυρώνουν τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας και της μόδας, συνδυάζοντας το στιλ με τη λειτουργικότητα στην καθημερινότητά μας».

Το Samsung GALAXY Note 3 βοηθάει τον χρήστη να σχεδιάσει και να οργανώσει την καθημερινότητα του με έναν εναλλακτικό τρόπο. Το νέο S Pen εκσυγχρονίζει τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε σημειώσεις και δίνει, πλέον, στον χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιεί κάθε εργασία, μόνο με ένα απλό click. Με ένα πάτημα του κουμπιού του S Pen, οπουδήποτε πάνω στην οθόνη του GALAXY Note 3, ενεργοποιείται η λειτουργία Air Command, μέσω της οποίας παρέχεται πρόσβαση σε βασικές και ιδιαίτερες λειτουργίες του κινητού. Αντίστοιχα, το GALAXY Gear, η νέα μοδάτη συσκευή της Samsung που φοριέται, προσφέρει τις δυνατότητες ενός σύγχρονου αξεσουάρ τεχνολογίας, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στη διάδραση μεταξύ των smart συσκευών, έχοντας ως στόχο να κάνει πιο άνετη κι ευχάριστη την καθημερινή ζωή των χρηστών.