ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση του ποιητικού μονολόγου του Νίκου Ανδρείου: «Απουσία»!

Παρουσίαση του ποιητικού μονολόγου του Νίκου Ανδρείου: «Απουσία»!

O Νίκος Ανδρείος και οι εκδόσεις Οσελότος σας προσκαλούν, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στις 19:00, στο χώρο του Θεάτρου της Α.Σ.Κ.Τ. (Πειραιώς 256, Άγιος Ιωάννης Ρέντης), στην παρουσίαση του ποιητικού μονολόγου «Απουσία».

Ομιλητές της παρουσίασης θα είναι οι κύριοι:

Γεώργιος Θ. Ματσόπουλος, Εκπαιδευτικός - Ιστορικός,
Γεώργιος Ε. Μανουσάκης, Φιλόλογος – Ερευνητής
και Σπυρίδων Ξ. Μιχελής, Θεολόγος.

Λίγα λόγια

Η "Απουσία", είναι ένας ποιητικός μονόλογος, που περιγράφει, ανασυνθέτει και αναβιώνει τα συναισθήματα που τρέφει ένας άντρας για μία γυναίκα που υπήρξαν μαζί ως ερωτικό ζευγάρι, μα πλέον βρίσκονται σε διάσταση. Στο πόνημά μου προβάλλονται όλες εκείνες οι φωτεινές πραγματώσεις και εκφάνσεις ενός αληθινού Έρωτα.

Ενίοτε ονειρικού και απόκοσμου μα υπαρκτού. Η σχάση, η διάσταση, ο χωρισμός αυτών των δύο, δε γεννά τίποτα το αρνητικό, πανθομολογούμενη απόδειξη ότι αγαπήθηκαν πραγματικά.

Ο άντρας - ήρωας του ποιήματος, που αναπολεί και θυμάται, ουσιαστικά επιχειρεί την λεγόμενη - για την Επιστήμη της Ψυχιατρικής και Ψυχολογίας - Επανορθωτική Εμπειρία.

Βιογραφικό συγγραφέα:

Ο Νίκος Ανδρείος έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «Περίπατος στον Άδη», εκδόσεις Synergie, Απρίλιος 2008, Αθήνα, και τον θεατρικό μονόλογο «Μάνες ωχρές», εκδόσεις Οσελότος, Απρίλιος 2011.

Capture