ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς;

Ο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς;

βιογραφία του Στιβ Τζομπς, ενός από τους ιδρυτές της Apple, αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με τίτλο «Jobs». Την ταινία πρόκειται να σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με BAFTA και Χρυσή Σφαίρα, Ντάνι Μπόιλ.


Η ταινία θα είναι βασισμένη στην επίσημη βιογραφία του συνιδρυτή της Apple, ο οποίος πέθανε το 2011 μετά τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, όπως την έχει καταγράψει ο Γουόλτερ Ίσακσον. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει προταθεί για να ενσαρκώσει τον ρόλο του γκρουρού της τεχνολογίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση.

Ο Στίβεν Πωλ Τζομπς ήταν μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας, ένας εκ των δύο συνιδρυτών, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Apple και πρώην πρόεδρος της Pixar (μέχρις ότου εξαγοράστηκε από τη Disney, στης οποίας το διοικητικό συμβούλιο διατηρούσε θέση και της οποίας ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος). Έχει χαρακτηριστεί ως οραματιστής στον χώρο των υπολογιστών και πολλές ιδέες του άλλαξαν τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία. Ήταν από τους πρώτους που συνέλαβαν την ιδέα του οικιακού προσωπικού υπολογιστή. Ο Στιβ Τζομπς ήταν ο «μέγας ευαγγελιστής της ψηφιακής εποχής».​

Διαβάστε επίσης:

Τομ Χανκς και Στίβεν Σπίλμπεργκ αναμένεται να συνεργαστούν ξανά