ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Plisskën festival επιστρέφει στις 6 και 7 Ιουνίου

Το Plisskën festival επιστρέφει στις 6 και 7 Ιουνίου

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Το Plisskën festival επιστρέφει στις 6&7 Ιουνίου του 2014 στο Κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου, με το πιο εντυπωσιακό line up της μέχρι τώρα πορείας του, στο κορυφαίο μουσικό ραντεβού του καλοκαιριού.

5 stages, 68 καλλιτέχνες, special events και πολλές παράλληλες δραστηριότητες περιμένουν το κοινό στην τέταρτη και μεγαλύτερη ως τώρα εκδοχή του Plisskën Festival, το οποίο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Pitchfork με τα best summer festivals!

Στα 42 ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί, έρχονται να προστεθούν δύο ακόμα για το χώρο του Club Stage: η δεύτερη βασίλισσα της Hyperdub Records, Fatima Al Qadiri και ο πολυσχιδής dance παραγωγός M A N I K.

Φέτος το Plisskën Festival προσθέτει τρία νέα εξωτερικά stages και εμπλουτίζει τις παράλληλες δραστηριότητές του, υποσχόμενο να χαρίσει μία ανεπανάληπτη 360 εμπειρία στο φεστιβαλικό κοινό.

New stages

Πρόκειται για το Outdoor Stage, το οποίο θα φιλοξενήσει 10 μπάντες της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής μεταξύ των οποίων οι No Age, Dub Pistols, Tijuana Panthers, Imam Baildi Soundsystem και πολλοί ακόμα.
Το Outdoor Club Stage, όπου σε συνεργασία με τους Black Athena θα παρουσιαστούν οι ήχοι των Bomba Energia Soundsystem, Duckem και άλλων, καθώς και το Comedy Stage όπου ο Λάμπρος Φισφής με την ομάδα του θα διασκεδάσουν το κοινό με stand-up comedy και έναν ξεχωριστό κωμικό αυτοσχεδιασμό.

Green Corner & Solar Charging

Έχοντας κερδίσει το Greener Festival Award και μένοντας πιστό στον «πράσινο» χαρακτήρα του, το Plisskën festival επιστρέφει δυναμικά και φέτος, εμπλουτίζοντας τις οικολογικές δραστηριότητές του με gold sprint race, προσφορά της Quad Bikes, οικολογικό πείραμα εικονικής πραγματικότητας από την ΜΚΟ MEDASSET σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μικτής Πραγματικότητας (Mixed Reality Lab) του Πανεπιστημίου Nottingham, αλλά και solar charging, φιλοξενώντας επιδεκτικό φωτοβολταϊκό σταθμό με την υποστήριξη των Αττικών Διαδρομών και της AVECO.

Διαβάστε επίσης:

Πάρκο Τρίτση: Ευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης για τις μέλισσες