ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Meet Market στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

The Meet Market στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Η πολυπόθητη εποχή έφτασε!

Καλοκαιράκι και Meet Market ταιριάζουν απόλυτα ειδικά όταν η εικόνα συμπληρώνεται με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών! Στις 7 & 8 Ιουνίου περιμένουμε όλους τους φίλους που θα προτιμήσουν την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο Meet Market που θα γίνει στο κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) μέσα ΚΑΙ έξω από τη μια το μεσημέρι!

Ελάτε να απολαύσετε έναν περίπατο ανάμεσα σε 100+ πάγκους γεμάτους καλοκαιρινά καλούδια, δροσιστικά κοκτεϊλ, μουσική υπόκρουση από το πιο funky dj line up του Meet Market, ενώ στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν δώρα για ΟΛΟΥΣ, αρκεί να παίξετε το παιχνίδι μας!

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι μικροί μας φίλοι αφού οι φανταστικές «Πυγολαμπίδες» έχουν ετοιμάσει υπέροχα παιχνίδια και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Τοποθεσία: Τεχνόπολις, Πειραιώς 100, Γκάζι

Ημερομηνία: Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Ιουνίου
Ώρες λειτουργίας: 13:00 - 23:00

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλονιά: Φοιτητές γυρίζουν τη δική τους ταινία!