ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο: οι πρεμιέρες της Τετάρτης

Θέατρο: οι πρεμιέρες της Τετάρτης

Δυο κωμικές παραστάσεις ανοίγουν σήμερα την αυλαία τους, μεταμορφώνοντας το αρχαίο σε επίκαιρο και το σύγχρονο σε κλασικό.

Οι «Θεσμοφοριάζουσες», η σάτιρα του Αριστοφάνη, και η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου προσφέρουν από σήμερα γέλωτα, αλλά και προβληματισμό στους ταλαιπωρημένους από τη ζέστη Αθηναίους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις:

«Θεσμοφοριάζουσες» στο Κηποθέατρο Παπάγου
Κωμωδία του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γ. Κιμούλη. Ερμηνεύουν: Γ. Κιμούλης, Δ. Πιατάς, Φ. Ξυλά, Θ. Αλευράς, Κ. Γιαννακόπουλος. Υπόθεση: Ο Ευριπίδης στέλνει τον μεταμφιεσμένο σε γυναίκα Συγγενή να τον υπερασπιστεί ενώπιον των γυναικών, οι οποίες ετοιμάζονται να τον καταστρέψουν επειδή τις κατηγορεί στις τραγωδίες του, στο Κηποθέατρο Παπάγου (Κορυτσάς ,6η στάση Παπάγου). Τηλ : 2132027185-7. Ώρα: 21:00. Εισιτήριο: 18, 15, 12 ευρώ.

sak

«Ούτε γάτα... ούτε ζημιά» στο θέατρο Λαμπέτη
Κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου, Χρήστου Γιαννακόπουλου σε σκηνοθεσία Χρ. Χατζηπαναγιώτη. Ερμηνεύουν: Χρ. Χατζηπαναγιώτης, 'Αβα Γαλανοπούλου, Μ. Κατσανδρή, Κ. Ευριπιώτης. Υπόθεση: Μια σειρά συμπτώσεων φέρνει δύο παράνομα ζευγάρια πρόσωπο με πρόσωπο κι έτσι η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ οι κωμικές σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη, στο θέατρο Λαμπέτη (Λεωφ. Αλεξάνδρας 106,Αμπελόκηποι). Τηλ : 2106457086. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη -Κυριακή: 21:15.

Διαβάστε επίσης:

«60 χρόνια και... Μαίρη Λίντα» στις 25 Ιουνίου στο Ηρώδειο

«Λευκή Νύχτα» διοργανώνουν οι δήμοι Αμαρουσίου και Ιλίου