ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής απόψε στο Θέατρο Βράχων

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής απόψε στο Θέατρο Βράχων

Το αξέχαστο "Ρεσιτάλ" του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μια Ελλάδα όχι τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική.

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις σε μια ανεπανάληπτη συναυλία για να μας θυμίσουν τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με την ερμηνεία του Κώστα Χατζή, αγαπημένων τραγουδιών όπως το «Θυμάμαι», το «Δεν είμ' εγώ», το «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...».

Στη συνέχεια η Μαρινέλλα με το τραγουδά τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σ'αγαπώ », «Κι' ύστερα», «Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε», «Η αγάπη όλα τα υπομένει...» και πολλά άλλα.

Στο δεύτερο μέρος, η σειρά εμφάνισης αντιστρέφεται. Αρχικά, η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα ερμηνεύουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ. Η παράσταση κλείνει με ένα εντυπωσιακό ντουέτο.

Όπως σημειώνεται, επί σκηνής οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες δικαιώνουν τις προσδοκίες όσων περίμεναν αυτή τη σύμπραξη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία μουσικής απόλαυσης.

Η αποψινή συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων 2014" και ανοίγει την περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα που θα διαρκέσει έως και τον Σεπτέμβριο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

Εισιτήρια: 20ευρώ. Μαθητικό, Φοιτητικό, 'Ανεργοι: 15ευρώ.


Διαβάστε επίσης:
«Μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο», o Γιώργος Νταλάρας στο Ηρώδειο