ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Από Έρωτα»:Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Θ. Αθερίδη

«Από Έρωτα»:Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Θ. Αθερίδη

H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό του έργο του Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης η Μάρθα Καραγιάννη,ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Γιάννος Περλέγκας και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Ο Αντώνης Γκαλιμάνης είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσσα, όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσσα παρότι η Άννα έχει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η "διπλή ζωή" του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Άννα θα συνυπάρχει με την Νατάσσα όχι μόνο όταν η Νατάσσα θα λείπει, αλλά κι όταν αυτή είναι μπροστά;

Τα γυρίσματα αναμένεται ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014.

Διαβάστε επίσης:
Ένα ελληνικό «Blast» στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο