ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

13η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα

13η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα

Με εκατοντάδες επισκέπτες άνοιξε και φέτος η Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας στην πλατεία της Κουρούτας για 13η συνεχόμενη χρονιά.

Χιλιάδες βιβλία στα καλαίσθητα περίπτερα της έκθεσης «καλούν» τους βιβλιόφιλους να τα ξεφυλλίσουν, δίπλα στην παραλία και να επιλέξουν αυτά που θα τους συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές ή στον ελεύθερο χρόνο τους!

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ, με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Γιώργο Μαραγκό και παρουσία επισήμων.

Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο συγγραφικό έργο του προέδρου της εταιρείας Λογοτεχνών Δυτικής Ελλάδας κ. Λεωνίδα Μαργαρίτη.

Το ποιητικό – πεζογραφικό έργο του κ. Μαργαρίτη παρουσίασε η πεζογράφος και ζωγράφος Μαρία Καρέλα και τα βιβλία δοκιμίου ο δικηγόρος και συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής Χρήστος Μούλιας, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος του Σωματείου Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη κα Έυη Πάλλα Χρονοπούλου.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης:

Ναύπλιο: Ανοίγει τις πύλες της η 23η έκθεση βιβλίου