ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Escape...στην Ικαρία: Διήμερο φεστιβάλ σε ικαριώτικους ρυθμούς

Escape...στην Ικαρία: Διήμερο φεστιβάλ σε ικαριώτικους ρυθμούς

Το καλοκαίρι της Ικαρίας έχει περάσει στη σφαίρα των μύθων , όμως είναι πραγματικότητα που γίνεται όλο και πιο συναρπαστική. Το Ikaria Escape Festival έρχεται να προστεθεί στους αναρίθμητους λόγους απόδρασης στο μαγευτικό νησί.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η «Ικαρία γίνεται τόπος συνάντησης πολιτιστικών δρώμενων γίνεται για φέτος το «φευγάτο» νησί, με ένα ολοκαίνουργιο διήμερο φεστιβάλ κοντά στον «καυτό» από πλευράς εποχής, Δεκαπενταύγουστο.

Το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς και του ξένοιαστου καλοκαιριού, τόσο ταυτόσημο με το υπέροχο νησί της Ικαρίας , θα μας παρασύρει σε μια κατάσταση «Escape», σε μια διάσταση made in Ikaria!

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ξεχωριστός και μοναδικός, συνδυάζει την ροκ κουλτούρα με την λαϊκή μας παράδοση, ο Γιάννης Αγγελάκας ροκάρει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, η Ματούλα Ζαμάνη μας ενθουσιάζει και μας μαγεύει, οι Παπιστάνοι μας παρασέρνουν σε ξέφρενους Ικαριώτικους χορούς και ο γηγενής Θεολόγος Κάππος συμπληρώνει τον καμβά του μουσικού αυτού διήμερου festiva».

Τετάρτη 13 Αυγούστου
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Ματούλα Ζαμάνη
Παπιστάνοι

Πέμπτη 14 Αυγούστου
Γιάννης Αγγελάκας
Θεολόγος Κάππος

Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Δημητρίου Ραχών

Εισιτήρια: Προπώληση ανά ημέρα : 9 euro early bird για τα πρώτα 300 *. Mετά την εξάντληση τους η τιμή προπώλησης θα διαμορφωθεί στα 11 euro
Tαμείο ανά ημέρα : 13 euro
Διημέρου : 20 euro

Σημεία Προπώλησης: Καταστήματα Ιανός, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots
και στο www.viva.gr – 11876

* η προπώληση των early bird εισιτηρίων θα διεξαχθεί αποκλειστικά από αυτά τα σημεία
Εύδηλος-«Ριφιφί» Cafe
Ράχες- «Ρέμπικο» Ουζερί Cafe
Aρμενιστής-«Πες Το» Cafe