ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Σαϊνοπούλειο

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Σαϊνοπούλειο

Ο Γιάννης Χαρούλης καλεί τους φίλους του στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο, σε ένα μουσικό ταξίδι που φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του, η οποία τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του και καθόρισε το ιδιαίτερο στίγμα και το αυθεντικό ύφος του.

Δεν θα λείψει φυσικά η παράδοση της Κρήτης, την οποία ο Χαρούλης προσεγγίζει πάντα με σεβασμό, αλλά και με διάθεση για «παιχνίδι» και πειραματισμό, διατηρώντας την ουσία της και ταυτόχρονα ανακαλύπτοντας συνεχώς κρυμμένες ομορφιές της.

Θα τιμήσει όπως πάντα και αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων στιχουργών και συνθετών, τα οποία βρίσκουν κάθε φορά έναν καινούργιο δρόμο μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής του.

Η παράδοση συναντά το ροκ, και το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών. Όλα αυτά μέσα από τη δωρική φωνή του Γιάννη Χαρούλη, τους ήχους από το αγαπημένο του λαούτο και την ειλικρινή διάθεση απέναντι στην ίδια την τέχνη της μουσικής, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει και τον ακολουθεί.

Με μοναδικά υλικά τα πιο απλά και πρωταρχικά, θα περιπλανηθούμε για άλλη μια φορά στη μυσταγωγία της μουσικής και θα πλημμυρίσουμε συναίσθημα, σε ένα αυθόρμητο μουσικό γλέντι μιας μεγάλης παρέας που θα ξεκινά από τη σκηνή και θα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.

Πηγή: report24.gr

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα:Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού «Ένα Μικρό Βήμα»