ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Lady Gaga: Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας! (pics+vids)

Lady Gaga: Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας! (pics+vids)

Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η μεγάλη συναυλία της Lady Gaga με το κοινό στο ΟΑΚΑ μέσα να παραλήρημα να φωνάζει τη μεγάλη ντίβα της ποπ να ξαναέρθει στη σκηνή.

Η συναυλία της εκκεντρικής σταρ της ποπ ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ, ενώ το σόου εκτός από τα πιο δημοφιλή της τραγούδια περιελάμβανε χορευτικά, βίντεο από γιγαντοοθόνες καθώς και… επίδειξη μόδας!

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας την ελληνική σημαία και χαιρέτησε το πλήθος, δηλώνοντας ότι θαυμάζει την Ελλάδα και ότι στην Αμερική, «είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας».

gaga10

Από το στόχαστρο της διεθνούς σταρ δεν ξέφυγε ούτε και η κρίση λέγοντας πως «αφού επιβίωσε η Ακρόπολη θα επιβιώσουν και οι Έλληνες». Μάλιστα χαιρέτησε το κοινό στα ελληνικά! «Για να σας δω Ελλάδα. Αθήνα!», είπε αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.

Αν και το σόου που παρουσίασε η Lady Gaga ήταν άρτιο, το ΟΑΚΑ τελικά δεν γέμισε για τη συναυλία του καλοκαιριού, καθώς υπήρχαν πολλές άδειες θέσεις.

Το πάρτι ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής, όπου, η ποπ σταρ, αναχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» ντυμένη στα λευκά και στολισμένη με μια μεγάλη τιάρα, ενώ φρόντισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες και στο Instagram.

gaga7
gaga8

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τους χιλιάδες θαυμαστές της στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό σόου. Ανάμεσα σε αυτούς και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δείτε στη gallery, φωτογραφίες από τη συναυλία της Lady Gaga.


Πηγή youtube: kmousikos, IGNITION1978