ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Κοιλάδα των Εκπλήξεων» του Πήτερ Μπρουκ στον Πειραιά

«Η Κοιλάδα των Εκπλήξεων» του Πήτερ Μπρουκ στον Πειραιά

Ο σπουδαιότερος σήμερα Ευρωπαίος σκηνοθέτης, ο Βρετανός Peter Brook, παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία με την Αττική Πολιτιστική Εταιρία και για πέντε μόνο παραστάσεις από τις 2 Δεκεμβρίου, το έργο του «Η Κοιλάδα των εκπλήξεων» σε δική του σκηνοθεσία και της Marie-Hélène Estienne.

Ο Πήτερ Μπρούκ στην «Κοιλάδα των εκπλήξεων» εξερευνά τις εντυπωσιακές εμπειρίες ανθρώπων που βλέπουν τον κόσμο κάτω από ένα διαφορετικό φώς. Θέμα του οι άγνωστες πτυχές του ανθρώπινου εγκεφάλου. Περιδιαβαίνοντας τα όρη και τις πεδιάδες της ύπαρξης μας, με σταθμό την έκπληξη και τον εντυπωσιασμό, ο Μπρούκ, συνεχίζει και συμπληρώνει το θέμα που ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Το ταξίδι στο Θέατρο που αντιγράφει την ζωή.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου ο κάθε ήχος έχει ένα χρώμα. Το κάθε χρώμα έχει μία διαφορετική γεύση και ο αριθμός 8 είναι μια ευτραφής κυρία!
Το καινούργιο έργο του Πήτερ Μπρουκ είναι ένα καλειδοσκοπικό ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο του ανθρώπινου εγκέφαλου.

Η πρεμιέρα είναι απόψε (2/12), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη λήξη της παράστασης, ολόκληρος ο θίασος θα δειπνήσει στο Belle Amie, στο Πασαλιμάνι.

Σχετικές ειδήσεις