ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απόκριες 2015: Χιλιάδες επισκέπτες στο Πατρινό Καρναβάλι

Απόκριες 2015: Χιλιάδες επισκέπτες στο Πατρινό Καρναβάλι

Χιλιάδες καρναβαλιστές αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος την Πάτρα, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού!

Κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι αύριο, Κυριακή (22/02) με τη μεγάλη παρέλαση και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας έχει επιστρατεύσει όλο το στόλο του προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες που θέλουν να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή.

Έκτακτα δρομολόγια πραγματοποιούνται από τα ΚΤΕΛ των τριγύρω νομών αλλά και τον Κηφισό, ενώ υπάρχει και φοιτητική έκπτωση της τάξεως του 50%.

Όπως δηλώνει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος, χθες Παρασκευή (20/02) η κίνηση ήταν ελαφρά πιο αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Επιπλέον και φέτος με απόφαση της διοίκησης, ισχύει έκπτωση 50% για τους φοιτητές όλης της χώρας, που θα επιλέξουν να φτάσουν στην Πάτρα αυτό το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού , με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, κίνηση η οποία σύμφωνα με τον κ. Μανωλόπουλο, τυγχάνει ανταπόκρισης.

Έκτακτα δρομολόγια θα υπάρχουν και από την Πάτρα για την επιστροφή των επισκεπτών.

Γεμάτα τα ξενοδοχεία

Η πληρότητα στα ξενοδοχεία του κέντρου της Πάτρας αγγίζει το 90 με 95% για σήμερα και αύριο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Ξενοδόχων της Πάτρας Ηλία Μεντζελόπουλο. Ωστόσο η πληρότητα σε περιφερειακά της Πάτρα ξενοδοχεία, είναι χαμηλότερη, όπως επισημαίνει και υπολογίζεται σε ποσοστό στο 60% - 70%.

Σχετικές ειδήσεις