ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Γαλάζιες πατούσες στο ταβάνι» της Μαρθίλιας Σβάρνα

Οι «Γαλάζιες πατούσες στο ταβάνι» της Μαρθίλιας Σβάρνα

Στο κέντρο της Αθήνας, στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο πολυχώρο του Faust, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την έλευση του νέου έτους η μουσική παρουσίαση βιβλίου της Μαρθίλιας Σβάρνα.

Η 20χρονη συγγραφέας-καλλιτέχνης σπουδάζει στο Λονδίνο παραστασιακές τέχνες, παίζει πιάνο και πνευστά ενώ έχει πραγματοποιήσει live τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο. Η συλλογή διηγημάτων «Γαλάζιες πατούσες στο ταβάνι» αποτελεί την πρώτη συγγραφική της απόπειρα.

Η Μαρθίλια Σβάρνα με την μητέρα της Μαρία Γιαχνάκη:

svarna

Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από την Sceptic productions μίλησε ο δημοσιογράφος της Lifo Δημήτρης Κυριαζής, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και η δημοσιογράφος του Popaganda Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους της βραδιάς και αφού η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της στο κοινό, ακολούθησε ένα ξεχωριστό live session στο οποίο η Σβάρνα ξεδίπλωσε το μουσικό της ταλέντο.

Παίζοντας πιάνο και με την συνοδεία των μουσικών της, ερμήνευσε τραγούδια σε δική της σύνθεση, από το album που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η μουσική συνύπαρξη της Σβάρνα με τον George Gaudy. Συνεργασία που αναμένεται να επισημοποιηθεί στο μέλλον με μια δημιουργική μουσική σύμπραξη.

svarna1

Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb