ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιούχαραν τον Γ. Κιμούλη στη Ζάκυνθο

Γιούχαραν τον Γ. Κιμούλη στη Ζάκυνθο
Η παράσταση εξελισσόταν κανονικά όταν την σιωπή από...

Η παράσταση εξελισσόταν κανονικά όταν την σιωπή από τη πλευρά των θεατών έσπασαν τα γιουχαΐσματα με αποδέκτες τον Γιώργο Κιμούλη και τον θίασό του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανταπέδωσε τις ..φιλοφρονήσεις με ένα «Στα μούτρα σας…», πριν διακόψει την παράσταση και αποχωρήσει τελικά. Το θλιβερό για έναν ηθοποιό περιστατικό συνέβη σε θέατρο της Ζακύνθου, χθες το βράδυ. Εκεί όπου στεγάστηκε το θεατρικό «Οθέλλος» του Σαίξπηρ με πρωταγωνιστές τους Σμαράγδα Καρύδη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Κιμούλη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα, φαίνεται πως εξόργισε μερίδα του κοινού που στη μέση της παράστασης έδωσε δική του παράσταση με σχόλια του τύπου: (ουυυυυυ…τι είναι αυτά ρε!).

Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής φανερά εκνευρισμένος, διέκοψε την παράσταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί κάτι να μη σας αρέσει, είναι δικαίωμά σας , αλλά σας παρακαλώ πολύ, όπως όταν δεν μας αρέσει ένα βιβλίο δεν το καίμε, όπως όταν δεν μας αρέσει ένας πίνακας δεν τον σκίζουμε, έτσι και δεν διακόπτουμε μια παράσταση. Είναι ακριβώς το ίδιο».

Πηγή: olympia.gr