ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια δοξαριά Ελλάδα: Η 2η Γιορτή Γης από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

Μια δοξαριά Ελλάδα: Η 2η Γιορτή Γης από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

Μια δοξαριά Ελλάδα.. η 2η Γιορτή Γης από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας που θα φιλοξενήσει τις «Λύρες της Ελλάδος» την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.

Γιατί πατρίδα είναι η μνήμη... μπορεί ο τόπος να άλλαξε αλλά η μουσική πάντα θα ενώνει! Διαφορετικοί χοροί και μουσικές, διαφορετικοί άνθρωποι! Τρία διαφορετικά μέρη μίας μόνο Ελλάδας, τρεις διαφορετικές λύρες με μόνο κοινό τις χορδές τους! Πόντος Κρήτη Θράκη μαζί με τις λύρες τους θα συναντηθούν για ένα και μοναδικό ταξίδι, ένα και μοναδικό πάντρεμα σε μία σκηνή, σε μία Γιορτή Γης!

Στον χάρτη μπορεί να χωρίζονται με χιλιόμετρα αλλά στην Γιορτή Γης εκεί που οι αποστάσεις εκμηδενίζονται! Έτσι λοιπόν η Γιορτή Γης θα φιλοξενήσει και θα παντρέψει τέσσερα διαφορετικά συγκροτήματα, τέσσερις διαφορετικούς συλλόγους.

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας φέρνουν στην σκηνή της Γιορτής Γης τον Πόντο. Ο σύλλογος Κρητικών Ημαθίας θα εκπροσωπήσει στο μοναδικό αυτό πάντρεμα την λεβεντογέννα Κρήτη μας ενώ ο Όμιλος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος "Αράπιτσα" θα ενώσει την μονάκριβη μας Θράκη!

Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να καταργήσουμε τα σύνορα στον πολιτισμό, στην μουσική, στον χορό, μα πάνω από όλα στους ανθρώπους στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας στην 2η Γιορτή Γης την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:30μμ στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Χαρίεσσας.

Σχετικές ειδήσεις