ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Athens Open Air Film Festival

Athens Open Air Film Festival
Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες καλοκαιρινές δράσεις του Ιουλίου και του Αυγούστου, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, συνεχ

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες καλοκαιρινές δράσεις του Ιουλίου και του Αυγούστου, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και το Περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, συνεχίζουν τις αστικές τους εξορμήσεις.

Οι προτάσεις για τις πρώτες ημέρες του Φθινοπώρου, αφορούν σε μια σειρά πρωτοποριακών δράσεων που αποσκοπούν στη μεταφορά της έβδομης τέχνης στο καθημερινό μας περιβάλλον, στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας.

Οθόνες παντού, σινεμά, μουσική και αστικές εξερευνήσεις, σε μια πόλη που δείχνει, σήμερα, να αναζητά τις πολιτιστικές αποδράσεις περισσότερο από ποτέ.

Το πρόγραμμα του Athens Open Air Film Festival, για το καλοκαίρι του 2011, διαδραστικό και πολυθεματικό, επιχείρησε να καλύψει το μεγαλύτερο δυνατό κινηματογραφικό εύρος, με προτάσεις τόσο κλασσικές όσο και ανατρεπτικές.

Από το ντύσιμο του Μπάστερ Κίτον με τις γκρούβι ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες του Κωνσταντίνου Βήτα και την απρόβλεπτη Νινότσκα να μας ξαπλώνει στα γρασίδια του πιο όμορφου πάρκου της Αθήνας, ως τις αβάν γκαρντ, διαστημικές, καλλιτεχνικές ιστορίες του προηγούμενου αιώνα που ξανασυστήθηκαν με μια πιο sci fi διάθεση από τα underground συγκροτήματα της πόλης.

Οι επόμενες προβολές:
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 21:30
Αρχαιολογικό Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος
http://pininthemap.com/5084deaaa2f10ce50
Μετά τη Νινότσκα, άλλη μια «Γυναίκα Πειρασμός» επισκέπτεται το αγαπημένο μας πάρκο.

Πηγή: www.culturenow.gr