ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραβεία BAFTA 2017: Κέισι Αφλεκ, Έμμα Στόουν και La La Land οι θριαμβευτές (pics)

Βραβεία BAFTA 2017: Κέισι Αφλεκ, Έμμα Στόουν και La La Land οι θριαμβευτές (pics)

Λίγο πριν τα Όσκαρ, η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου έδωσε τα δικά της κινηματογραφικά βραβεία.

Ο Κέισι Αφλεκ απέσπασε το βραβείο BAFTA καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the Sea», κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

1wadr

Υποψήφιοι για το βραβείο ήταν οι Ράιαν Γκόσλινγκ (La La Land), Άντριου Γκάρφιλντ (Αντιρρησίας Συνείδησης), Τζέικ Τζίλενχαλ (Nocturnal Animals) και Βίγκο Μόρτενσεν (Captain Fantastic).

Το μιούζικαλ «La La Land» απέσπασε το Bafta καλύτερης ταινίας.

Το ειδύλλιο μεταξύ μιας ηθοποιού και ενός τζαζίστα μουσικού είναι το θέμα της ταινίας. Η Έμμα Στόουν και ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύονται τους αντίστοιχους ρόλους, χορεύουν και τραγουδούν στο μιούζικαλ που επικράτησε άλλων υποψηφίων ταινιών στην ίδια κατηγορία: «Arrival», «Moonlight», «Manchester by the Sea», «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ».

1486938514808

H ηθοποιός Έμμα Στόουν κέρδισε το BAFTA καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στο ρομαντικό μιούζικαλ «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ. Υποψήφιες για το βραβείο ήταν οι Μέριλ Στριπ (Florence Foster Jenkins), Νάταλι Πόρτμαν (Jackie), Έιμι Ανταμς (Arrival) και Έμιλι Μπλαντ (Το κορίτσι του τρένου).

Σχετικές ειδήσεις