ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΠΙΣΝ προς Κιμούλη: Καμία υπέρβαση αρμοδιοτήτων από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού

ΚΠΙΣΝ προς Κιμούλη: Καμία υπέρβαση αρμοδιοτήτων από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού

Ειδήσεις | Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Απάντηση στον ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος παραιτήθηκε χθες, Πέμπτη (16/03/2017) από τη θέση του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ) έδωσε σήμερα, Παρασκευή, με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Οργανισμός.

Το ΔΣ του Κέντρου αντικρούει τις αιχμές που άφησε ο κ. Κιμούλης στην επιστολή παραίτησής του, με την οποία είχε κατηγορήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Νίκο Μανωλόπουλο, για υπέρβαση αρμοδιοτήτων, ενώ είχε κάνει λόγο και για κομματικά παιχνίδια.

Τα ΚΠΙΣΝ σημειώνει πως ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ για τον οποίο ο μέχρι χθες πρόεδρος του κέντρου ανέφερε ότι «υποκαθιστά στην ουσία όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εκμεταλλευόμενος τις εύθραυστες εσωτερικές ισορροπίες του κυβερνώντος κόμματος», «ενεργεί χωρίς καμία υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, με συχνή διαβούλευση με όλα τα μέλη του Δ.Σ.».

Σημειώνει δε ο Οργανισμός: «Ο μόνος που διαφώνησε με το δελτίο Τύπου στο οποίο, επαναλαμβάνεται η ομόφωνη, από κοινού με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δέσμευσή του για λειτουργία με πλήρη διαφάνεια και άκρα προσοχή στην οικονομική διαχείριση, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που του δόθηκαν από τον μέτοχο της ΚΠΙΣΝ Α.Ε, την Ελληνική Πολιτεία ήταν ο κ. Κιμούλης».

Μάλιστα, το ΚΠΙΣΝ έδωσε στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης της 10/03/2017, προς επιβεβαίωση των όσων ανέφερε στην απάντηση του προς τον παραιτηθέντα πρόεδρο.

Δείτε εδώ τι είχε αναφέρει ο Γιώργος Κιμούλης για την παραίτησή του

Σχετικές ειδήσεις