ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Sold out η έκθεση για τους Pink Floyd!

Sold out η έκθεση για τους Pink Floyd!

Ίσως αποδειχθεί το πιο επιτυχημένο μουσικό show στο Victoria & Albert Museum ως προς την ανταπόκριση του κοινού. Κι ίσως ξεπεράσει ακόμη και το show για τον Ντέιβιντ Μπόουι.

Το V&A γνωστοποίησε ότι είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση εισιτηρίων που αναγκάζεται να παρατείνει κατά δύο εβδομάδες την έκθεση. Την ρετροσπεκτίβα για τον Μπόουι, η οποία φιλοξενήθηκε το 2013, τρία χρόνια πριν τον θάνατό του, επισκέφθηκαν 311.000 επισκέπτες. Η έκθεση για τους Πινκ Φλόιντ έχει ήδη προσελκύσει 300.000 επισκέπτες και, πλέον, θα κλείσει στις 15 Οκτωβρίου. Οι ηλικίες που προσελκύει η έκθεση είναι πολλές, όπως διευκρινίζει η επιμελήτρια στο V&A, Βικτόρια Μπρόακς.

ΕΚΘΕΣΗ

«Η συγχώνευση μουσικής, θεάτρου, ντιζάιν και περφόρμανς στα οποία διακρίθηκε το συγκρότημα σε ολόκληρη την καριέρα του, τα καθιστά ιδανικά για έκθεση στο V&A» τόνισε η Μπρόακς. Βεβαίως, η έκθεση με τους περισσότερους επισκέπτες στο V&A, στο Λονδίνο, παραμένει η αναδρομική για τον σχεδιαστή μόδας Alexander McQueen, έχοντας προσελκύσει 480.000 επισκέπτες σε διάστημα 21 εβδομάδων το 2015. Ακολουθεί η έκθεση «Art Deco», με 359.000 το 2003 και, το 2014, η έκθεση για τα νυφικά, με 316.000.

ΕΚΘΕΣΗ copy

Σχετικές ειδήσεις