ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναβαθμίζεται το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά

Αναβαθμίζεται το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά κ. Νίκου Αμοργιανού, αναβαθμίζεται το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, στην Αγία Σοφία.

Ήδη, 120 φιλόμουσοι μαθητές έχουν εγγραφεί στα τμήματα του Μουσικού Κέντρου ενώ οι εγγραφές θα συνεχιστούν και τον Οκτώβριο.

Το Δημοτικό Ωδείο, προσφέρει υψηλής ποιότητας μουσική εκπαίδευση, με δίδακτρα τουλάχιστον 20% χαμηλότερα.

Έμπειροι διακεκριμένοι καλλιτέχνες καθηγητές, διδάσκουν τους σπουδαστές και μεριμνούν για την καλλιέργεια της καλλιτεχνικής ευαισθησίας τους.

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Νίκος Αμοργιανός, δήλωσε:

«Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια να αναβαθμίσουμε το Δημοτικό μας Ωδείο, αφού μέχρι σήμερα είχε φθίνουσα πορεία.

Προτρέπουμε τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, η οποία προβάλλει και προάγει τον Πολιτισμό, το Πνεύμα και την Παιδεία.

Στις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιούνται στο κτίριο του Μουσικού μας Κέντρου, σε συνθήκες ιδανικές πλέον για το παιδί και τον ενήλικα.

Όλοι έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε και να αισθανθούμε μέσα από τη μουσική, τη χαρά, την ξεγνοιασιά, την καλλιτεχνία και να νοιώσουμε κι εμείς οι ίδιοι ακόμα παιδιά!

Μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του Μουσικού μας Κέντρου, δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση του Ωδείου και την εξέλιξή του σε πολιτιστική κοιτίδα σε αυτή την ιστορική περιοχή, τα Μανιάτικα.

Καλώ όλο τον φιλόμουσο κόσμο, μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν και να εκδηλώσουν την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για την μουσική, για τον πολιτισμό και για το Ωδείο μας.»