ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λαμπερή επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «American Made» του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

Λαμπερή επίσημη πρεμιέρα για την ταινία «American Made» του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

Ο κύριος Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης, οι συνεργάτες του στο Hercules Film Fund, κύριοι Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti και η κινηματογραφική εταιρεία United International Pictures υποδέχτηκαν εκλεκτούς καλεσμένους, στον ειδικά διαμορφωμένο για την εκδήλωση, κινηματογράφο, στον κήπο του κτηρίου Παλλάς Αθηνά στην Κηφισιά, για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Universal AMERICAN MADE, στην παραγωγή της οποίας συμμετέχει το Hercules Film Fund.

Η νέα ταινία του Τομ Κρουζ είναι μια «εξωφρενική» περιπέτεια παρανομίας και διαπλοκής και αφηγείται την αληθινή, όσο και απίστευτη ζωή του Μπάρι Σιλ, ενός πιλότου που, στα τέλη της δεκαετίας του ’70, δούλευε ταυτόχρονα για τη CIA και τον Πάμπλο Εσκομπάρ, κερδίζοντας απίστευτα χρήματα.

xa

Το Hercules Film Fund επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Ο κύριος Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και οι συνεργάτες του φιλοδοξούν να φέρουν και στην Ελλάδα εξίσου μεγάλες παραγωγές και να αναδείξουν τη χώρα μας παγκοσμίως.

made

Jean-Luc De Fanti , Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης , Terry Dougas

Την ταινία, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, απόλαυσαν επιχειρηματίες και καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών οι κκ Γιώργος Οικονόμου, Γιώργος Προκοπίου, Ευγενία Χανδρή, Χάρης Βαφειάς, Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά, Μελίνα Τραυλού, Πέτρος Παππάς, Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη, Νίκος Κριθαριώτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Έλλη Στάη, Άννα Βίσση, Demy, Τάμτα, Ελένη Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, Κώστας Μαρτάκης, Μόνικα, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Αρσενάκος, Λόλα Νταϊφά, Άννα Πρέλεβιτς, Σωτήρης Πολύζος.

made1

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Ιωάννα Γιαννακοπούλου-Μαροσούλη Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης

Σχετικές ειδήσεις