ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ εγκαινιάζει την Έκθεση Φωτογραφίας «#PsyToGraphy: Άνθρωποι και Συναισθήματα»

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ εγκαινιάζει την Έκθεση Φωτογραφίας «#PsyToGraphy: Άνθρωποι και Συναισθήματα»

Από τις19 Σεπτεμβρίου 2017στις εγκαταστάσεις τουAegeanCollege(Πανεπιστημίου 17, Αθήνα) φιλοξενείται η Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο:«#PsyToGraphy: Άνθρωποι και Συναισθήματα»που διοργανώνεται από τον Τομέα Ψυχολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Κολλεγίου.

Πρόκειται για δράση που έχει στόχο να γεφυρώσει τον ορθολογισμό της επιστήμης με το ανθρώπινο πηγαίο συναίσθημα, μέσα από τα μάτια του παρατηρητή και του φακού του. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην αγάπη, την απώλεια, την οργή, τη χαρά, τη μελαγχολία, αλλά και τη φροντίδα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα: 19.00. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ, Ψυχίατρος-Νευρολόγος, Παιδοψυχίατρος-Ψυχαναλυτής, ο οποίος στη συνέχεια θα απευθύνει σύντομη ομιλία, με τη συνδιοργάνωση των Εκδόσεων Αρμός.

Την ίδια ημέρα το Aegean College συμμετέχει (21.00-23.00) στη δράση Art Night Athens των Atenistas, ανάμεσα σε πλήθος οργανισμών τέχνης και πολιτισμού, υποδεχόμενο τους Αθηναίους.

Η έκθεση διαρκεί έως τις 13 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τομέας Ψυχολογίας

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

dt2.jpg

Σχετικές ειδήσεις