ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μιούζικαλ Mamma Mia για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» (pics)

Το μιούζικαλ Mamma Mia για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» (pics)

Στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» αφιέρωσαν μία παράσταση του «Mamma Mia», η Δέσποινα Βανδή και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί και τραγουδιστές που την πλαισιώνουν στο θρυλικό πια μιούζικαλ, που παίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο «Ακροπόλ».

Με αυτόν τον τρόπο, θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη τους και την αλληλεγγύη τους στα παιδιά και να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Τα εισιτήρια της βραδιάς έγιναν ανάρπαστα από μέλη και φίλους του Συλλόγου. Στο τέλος της παράστασης το χειροκρότημα ήταν διπλό, αφού οι καλλιτέχνες χειροκροτήθηκαν για την άψογη ερμηνεία τους αλλά και για την κοινωνική τους ευαισθησία.

Τους βασικούς ρόλους, εκτός από τη Δέσποινα Βανδή, ερμήνευσαν οι: Demy, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Άρης Μακρής, Αργύρης Αγγέλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Άκης Σακελλαρίου, καθώς και 45μελής ορχήστρα.

Τους καλλιτέχνες ευχαρίστησε από καρδιάς και τους συνεχάρη για την εξαιρετική παράσταση η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα.

Την παράσταση παρακολούθησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» οι κυρίες: Τζωρτζίνα Έλληνα, Αφροδίτη Πλακιωτάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου και Χριστίνα Τσατσάκη, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρίες: Άσπα Γυφτοπούλου, Ειρήνη Δανελιάν, Έφη Έλληνα, Μάνια Ντέλλου κ.ά.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις