ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η μικρή τυμπανίστρια»: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο

«Η μικρή τυμπανίστρια»: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, στις 13:00, οι κινηματογραφικές λήψεις της σειράς του BBC «Μικρή Τυμπανίστρια», στο Σούνιο, σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και μετά τη γνωμοδότηση του ΚΑΣ.

Στις 7:00 ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και στη συνέχεια το συνεργείο, με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Παρκ Τσαν Γουκ και τους τους ηθοποιούς, ξεκίνησε τις κινηματογραφικές λήψεις. Η σειρά θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο.

Η πρόσβαση των επισκεπτών στο μνημείο ήταν εφικτή σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ σύμφωνα με τα ωράρια λειτουργίας ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για τους επισκέπες έως τη δύση του ήλιου.

Θρίλερ με την αδειοδότηση

Η άδεια για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων δόθηκε από το ΚΑΣ για λήψεις από τις 7:00 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι. Είχε προηγηθεί η αρχική άρνηση του από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο με το σκεπτικό ότι η κινηματογράφηση έως το απόγευμα και η παρουσία πολλών προσώπων με βαρύ εξοπλισμό θα δυσχέραιναν την λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου σε περίοδο αιχμής.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Διαβάστε επίσης: Bίντεο σοκ: H μεσίτρια που έσβησε στο χειρουργείο αποκαλύπτει την αλήθεια λίγες ώρες πριν πεθάνει

Σχετικές ειδήσεις