ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eurovision 2018: Η Φουρέιρα απόλυτο φαβορί – Αγκαλιάζει το μεγάλο τρόπαιο

Eurovision 2018: Η Φουρέιρα απόλυτο φαβορί – Αγκαλιάζει το μεγάλο τρόπαιο

Λίγες ώρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό της Eurovision και η υποψηφιότητα της Κύπρου δείχνει μέχρι στιγμής να μην έχει αντίπαλο

Παρά την αντεπίθεση του Ισραήλ, η Κύπρος έχει βάλει… φωτιά και όλα δείχνουν πως πηγαίνει για μεγάλο θρίαμβο απόψε το βράδυ

Η Ελένη Φουρέιρα είναι τα μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με τους fans να μαγεύονται από την εμφάνισή της στον ημιτελικό.

Το Fuego της Κύπρου έχει βάλει «φωτιά» στους αντιπάλους, με το Ισραήλ με τη Νέτα Μπαρζιλάι να είναι αυτή την στιγμή η μόνη χώρα που «απειλεί» την πρωτιά την Φουρέιρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ισραήλ αναγκάζεται να αλλάξει την σκηνική παρουσία για να ανταγωνιστεί την πληθωρική Φουρέιρα, χωρίς να αποκαλύπτει τι ακριβώς αλλάζει.

Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να συζητούν για το αν η Κύπρος μπορεί να διοργανώσει του χρόνου τον διαγωνισμό της Eurovision αν κερδίσει. Η απάντηση από τη Λευκωσία ήρθε διά στόματος υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος διαμήνυσε πως η Κυπριακή κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει τα έξοδα της επόμενης διοργάνωσης της Eurovision αν κερδίσει η Ελένη Φουρέιρα φέτος.

Στο μεταξύ κίνηση ματ θεωρείται από την Ελένη Φουρέιρα και την κυπριακή αποστολή να κυκλοφορήσουν μόλις μια μέρα πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision το Fuego στα Ισπανικά.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY

Σχετικές ειδήσεις