ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Οι νικητές που κερδίζουν προσκλήσεις για τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου…»

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Οι νικητές που κερδίζουν προσκλήσεις για τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου…»

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για τέσσερις τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ» την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 21:00Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αυτοί είναι οι τέσσερις τυχεροί αναγνώστες του Newsbomb.gr που κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για τη μεγάλη συναυλία.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΑΡΑ

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΔΙΑ

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Ο ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 υπογράφει τη μεγάλη συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και παρουσιάζει φέτος στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «ΠΑΙΞΕ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΜΟΥ» στην οποία συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αφιερώνεται στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα.

Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας που θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που θα σκηνοθετήσει τη συναυλία, καθώς και μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Με εισιτήρια από €6 και με ελάχιστη προσφορά €2 που θα μετατραπεί αυτομάτως σε τρόφιμα, θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη βραδιά και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Θα είμαστε όλοι στο Καλλιμάρμαρο στις 4 Ιουλίου.

Γιατί ο Βασίλης Τσιτσάνης είναι η καρδιά του μουσικού μας πολιτισμού, είναι η φλόγα που μας ζεσταίνει και μας φέρνει κοντά.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στο Καλλιμάρμαρο, η συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Παίξε Τσιτσάνη μου...».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Από τις 16 Ιουνίου η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 7 ευρώ, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα είναι 8 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι στα άνω ποσά δεν περιλαμβάνεται η ελάχιστη υποχρεωτική συνεισφορά ποσού δύο ευρώ για την ενίσχυση του έργου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Για σχετικές λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γλυκερία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Μακεδόνας, Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρίζα Ρίζου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και προσεχώς και άλλοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.