ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρωτοχρονιά: Με πυροτεχνήματα θα υποδεχτεί η Θεσσαλονίκη το 2019

Πρωτοχρονιά: Με πυροτεχνήματα θα υποδεχτεί η Θεσσαλονίκη το 2019

Με μουσική, χορό και χιλιάδες πυροτεχνήματα, που θα φωτίσουν τον ουρανό της πόλης, θα υποδεχτούν το 2019 κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης. Στην πλατεία Αριστοτέλους θα ξεκινήσει από τις 20:30 το βράδυ, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα πάρτι που θα διαρκέσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους θα ανέβει αρχικά ο Σταύρος Μπαϊράμης και ένα ποπ χορευτικό ελληνικό συγκρότημα. Στις 21:30 το βράδυ θα ακολουθήσει ο Μύρωνας Στρατής, μαζί με την Ελισάβετ Σπανού, τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια και απογειώνοντας το κέφι.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με το μουσικό συγκρότημα των «Μπλε», ενώ λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης θα δώσει το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση και την υποδοχή του νέου έτους. Την ίδια ώρα, περισσότερα από 4000 πυροτεχνήματα, που θα εκτοξεύονται σε ύψος 200 μέτρων, θα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Η συναυλία του συγκροτήματος των «Μπλε» θα συνεχιστεί μετά τα πρώτα λεπτά του 2019 προκειμένου να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.