Παντελής Θαλασσινός και Μελίνα Κανά στο Σταυρό του Νότου

Παντελής Θαλασσινός και Μελίνα Κανά στο Σταυρό του Νότου

Newsroom Newsroom

Ο πάντα αγαπημένος Παντελής Θαλασσινός, συναντά τη Μελίνα Κανά, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού στη γνώριμη και αγαπημένη τους σκηνή του Σταυρό του Νότου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.


Έχουμε αγαπήσει τον Παντελή Θαλασσινό, μέσα στα χρόνια που πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή για τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και για τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
Συνεργασίες του όπως με τους Γιάννη Μαρκόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό, αλλά και πολλούς άλλους, μας έχουν αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Στο πρόγραμμα του μας παρουσιάζει επιτυχίες του όπως ‘Τα Σμυρναίικα τραγούδια’, ‘Ανάθεμά σε’, ‘Εισιτήριο στην τσέπη σου’ , ‘Καράβια Χιώτικα’ και μας παρασύρει σε ένα πάρτι που έχει πάντα την κατάληξη για το κοινό να λέει ‘Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε’!

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει, και με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι σε γυναίκα.

Έχοντας ερμηνεύσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, ύστερα από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του Ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει πιο ολοκληρωμένη, και γεμάτη εμπειρίες στο κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της.

Το ‘Αερικό’, τα ‘Μεταξωτά’, το ‘Μιλώ για Σένα’, το ‘Βάλε Κρασί’ και άλλες αξέχαστες επιτυχίες από συνεργασίες της, όπως με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Σωκράτη Μάλαμα και φυσικά με τον Παντελή Θαλασσινό, θα αφήσουν σε όλους την πιο γλυκιά αίσθηση.

Πηγή: culturenow.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved