ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκπληξη! Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά "The Crown" (vid)

Έκπληξη! Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά "The Crown" (vid)
AP /Patrick Semansky

Η Νταϊάνα τελικά θα εμφανιστεί στον τέταρτο κύκλο της σειράς, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν είδωλο και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και συγκλονιστική», ανέφερε η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας στην τηλεοπτική οθόνη.

Από τότε που έκανε ντεμπούτο στο Netflix η τηλεοπτική σειρά «The Crown» (Το Στέμμα) οι τηλεθεατές περίμεναν εναγωνίως την άφιξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της «πριγκίπισσας του λαού».

Η Νταϊάνα τελικά θα εμφανιστεί στον τέταρτο κύκλο της σειράς, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter (O τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2019, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία).

Η Έμα Κόριν είναι η ηθοποιός που επιλέχθηκε να υποδυθεί τη Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο και έγινε Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Η Έμα είναι ένα λαμπρό ταλέντο που μας γοήτευσε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς «The Crown» Πίτερ Μόργκαν στο «The Hollywood Reporter». «Παράλληλα με την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Νταϊάνα, έχει επίσης, σε αφθονία, την εμβέλεια και την πολυπλοκότητα να ενσαρκώσει μια εξαιρετική γυναίκα που ξεκίνησε από ανώνυμη έφηβη για να γίνει η πιο θρυλική γυναίκα της γενιάς της».

Η ηθοποιός είναι τόσο καινούρια στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας που έχει μόνο τρεις αναφορές στην επίσημη σελίδα της στο IMDb, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι στο ιστορικό δράμα «Misbehaviour» η Έμα Κόριν θα υποδυθεί την Μις Νότια Αφρική στον διαγωνισμό Μις Κόσμος του 1970. Επίσης έχει αναφερθεί ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Pennyworth του Epix.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και αισθάνομαι τιμή για τη συμμετοχή μου στη σειρά “The Crown” στην τέταρτη σεζόν της», δήλωσε η ηθοποιός. «Έχω κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και το να σκέφτομαι ότι συμμετέχω τώρα σε αυτή την απίστευτα ταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών είναι απλώς σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα είδωλο και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και εμπνευσμένη. Το να μου δίνεται η δυνατότητα να την εξερευνήσω μέσω της γραφής του Πίτερ Μόργκαν είναι η πιο εξαιρετική ευκαιρία και θα βάλω τα δυνατά μου να την υποδυθώ σωστά!».

Αν και η Νταϊάνα δεν θα εμφανιστεί στον τρίτο κύκλο της σειράς, η αντίπαλός της στην πραγματική ζωή, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς θα είναι παρούσα. Η ηθοποιός Έμεραλντ Φένελ που θα υποδυθεί την Μπόουλς δήλωσε στο Vanity Fair ότι οι τηλεθεατές θα δουν τη φιλία της με τον πρίγκιπα Κάρολο που άρχισε να αναπτύσσεται από το 1970.

Η Φένελ είπε ότι εξεπλάγη όταν έμαθε ότι είχαν σχέση από πολύ νεαρή ηλικία.

«Δεν ήξερα πραγματικά ότι είχαν μια σοβαρή σχέση που προϋπήρχε της τρέχουσας σχέσης τους. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι αντιμετώπισαν μεγάλες προκλήσεις στις ζωές τους και μπόρεσαν να διατηρήσουν έναν ισχυρό δεσμό μέσα απ’ όλα αυτά» τόνισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στον ΣΚΑΪ: «Πάτωσε» το Survivor – Πότε «κόβεται» οριστικά (pics)

Πήλιο: «Πάγωσαν» με αυτό που ξέβρασε η θάλασσα – Απίστευτες φωτογραφίες

Σχετικές ειδήσεις