ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Marylin Manson θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO

O Marylin Manson θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του HBO
ASSOCIATED PRESS

Στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «The New Pope» παραγωγής του HBO, θα ενταχθεί ο μουσικός Marylin Manson, μια από τις αμφιλεγόμενες καλλιτεχνικές προσωπικότητες των ΗΠΑ, αφού συχνά αρέσκεται να προκαλεί τα συντηρητικά αντανακλαστικά της αμερικανικής κοινωνίας.

Ο πολυτάλαντος Marylin Manson (μουσικός, τραγουδιστής, ζωγράφος, συγγραφέας) θα αποδείξει ξανά τις ικανότητές του και στην ηθοποιία, καθώς έχει συμμετάσχει Η σειρά σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο είναι συνέχεια του δραματικού σίριαλ «The Young Pope», συμπαραγωγή Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας που επικεντρώνεται σε ένα φανταστικό πρόσωπο, τον πρώτο Αμερικανό Πάπα, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζουντ Λο.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο ρόλος του Marylin Manson στη νέα σειρά «The New Pope», αλλά σχολιαστές αναφέρουν ότι ταιριάζει απόλυτα με το μυστηριώδες ύφος του τηλεοπτικού σίριαλ.

Ο πρώτος ρόλος του Marylin Manson σε ταινία ήταν στο Lost Highway του 1997, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιντς. Από τότε, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, με σημαντικές στιγμές όπως στο Jawbreaker το 1999 (στην ταινία πρωταγωνιστούσε η τότε σύζυγός του Ρόουζ ΜακΓκόουαν), στο Californication το 2013, στο Sons of Anarchy το 2014 και στο Salem το 2016. Όλοι οι ρόλοι απαιτούσαν γκόθικ μακιγιάζ, τατουάζ, ακόμη και μουστάκι.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του τραγουδιστή δεν ήταν ποτέ κάτι λιγότερο από θεατρικές υπερπαραγωγές, οπότε αναμένεται να ανταποκριθεί με άνεση στον νέο του ρόλο.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Νέο θρίλερ – Μπήκε «σφήνα» και διεκδικεί έδρα ο Ζαγοράκης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις