ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Young Pope: Όταν Paolo Sorrentino και Jude Law ενώνουν τις δυνάμεις τους

The Young Pope: Όταν Paolo Sorrentino και Jude Law ενώνουν τις δυνάμεις τους

Με δημιουργό τον ταλαντούχο και βραβευμένο με Bafta Paolo Sorrentino και πρωταγωνιστές τους Jude Law, Diane Keaton και James Cromwell, δεν συνιστά υπερβολή να υπογραμμίσουμε πως η επιτυχία του The Young Pope φάνταζε εγγυημένη ήδη από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα της σειράς. 

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η αριστουργηματική αυτή παραγωγή του γνωστού Ιταλού σκηνοθέτη και σεναριογράφου βρίσκεται φέτος στην καλοκαιρινή μου λίστα προβολών.

Για τους λάτρεις των «μαραθωνίων» τηλεθέασης, η αναζήτηση της επόμενης σπουδαίας παραγωγής που θα τους προσφέρει έντονες στιγμές και την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικό περιεχόμενο δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Με τις επιλογές που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας να είναι πολλές και τον ελεύθερο χρόνο για χαλάρωση περιορισμένο, είναι σημαντικό η παραγωγή που θα επιλέξουμε να παρακολουθήσουμε, να μπορεί να μας «καθηλώσει». Και για το καλοκαίρι του 2019 η αποκαλυπτική ιστορία του πρώτου Αμερικανού Πάπα συνιστά μία εξαιρετική επιλογή που δεν πρέπει να απουσιάζει από τις βραδιές προβολών μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr