Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

El Camino: «Σπάει» κάθε ρεκόρ το sequel του Breaking Bad!

Newsbomb

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στο Netflix.

Το Breaking Bad ήταν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών και οι θαυμαστές της ήδη έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ με το sequel του, το El Camino.

Στο El Camino βλέπουμε τον Jesse Pinkman (Aaron Paul) να έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του για να εξασφαλίσει το μέλλον του.

Ήδη τις πρώτες 10 ημέρες, περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δει το El Camino (που σημαίνει 'Ο Δρόμος'), ωστόσο οι κριτικές δεν είναι και οι καλύτερες.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελευταίο αριστουργηματικό κύκλο του Breaking Bad, ο πρωταγωνιστής Walter White (Bryan Cranston), όντας άρχοντας του εμπορίου μεταμφεταμίνης, απομακρύνει με την υπερβολική φιλοδοξία του την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του.

Στο τελευταίο επεισόδιο, όντας σε τελικό στάδιο με τη μάχη του με τον καρκίνο, βλέπει για μία τελευταία φορά την κόρη και τη σύζυγό του και ελευθερώνει από τα νύχια ενός αιμοβόρου καρτέλ τον πάλαι πότε συνεργάτη του στην παρανομία, Jesse Pinkman. Στο τελευταίο πλάνο, o Jesse γελάει με ανακούφιση, ενώ ο Walter πέφτει από τα πυρά της αστυνομίας.