ΣΕΞ: Άγγιξε μια γυναίκα σε αυτά τα 6 σημεία και…σηκώστε τη γειτονιά στο πόδι

ΣΕΞ: Άγγιξε μια γυναίκα σε αυτά τα 6 σημεία και…σηκώστε τη γειτονιά στο πόδι

Μην στείλεις όμως τους γείτονές σου να κάνουν παράπονα σε εμάς.

Λένε ότι το σεξ είναι για όλους και σαφώς έχουν δίκιο! Τι γίνεται όμως με το σεξ το οποίο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα την μετριότητα ή ακόμα και από το διεκπαιρεωτικό του στιλ και θέτει στόχους για κορυφές και σίγουρα μεγάλο σαματά (εμπεριέχονται τα βογκητά, η αποθέωση και φυσικά οργασμοί άνευ προηγουμένου). Ναι, σε αυτό το σεξ θα αναφερθώ σήμερα και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρεις να το πετύχεις. Συγκεκριμένα, σε όλα εκείνα τα σημεία του περίπλοκου γυναικείου σώματος που πρέπει να επικεντρωθείς και να δώσεις το 100% του εαυτού σου ώστε να έχουμε το- λιγότερο -εκκωφαντικά αποτελέσματα. Έχουμε και λέμε...

1. Εν αρχήν ην... η κλειτορίδα

Θα τη λέγαμε τη ναυαρχίδα του στόλου και όχι αδίκως. Διότι αν αγνοήσεις τη συγκεκριμένη- αρκετά μικρή οπτικά-απόφυση τότε είσαι χαμένος από χέρι. Βέβαια-και το τονίζω-επειδή η ευαισθησία είναι μεγάλη, οι κινήσεις θα πρέπει να είναι απαλές, ευγενικές και κυρίως συντονισμένες. Συνταγή δεν υπάρχει, διότι κάθε κλειτορίδα-και κατ’ επέκταση γυναίκα-είναι μοναδική. Αν βαδίζεις σωστά, θα το αντιληφθείς από την έκφραση προσώπου, το γυρισμένο μάτι-αυτό που φαίνεται μόνο ασπράδι-και φυσικά το γνωστό τρέμουλο από πάνω μέχρι κάτω. Μείνε εκεί, καλά το πας.

2. Τα στήθη σου με καίνε

Στο καυτό ερώτημα οπίσθια ή στήθος διαλέγεις το δεύτερο; Τότε είσαι ο άνθρωπός μας! Όλες μας ανεξαιρέτως απολαμβάνουμε την ενασχόλησή σου με το στήθος μας, και δεν υπάρχει έμπειρος εραστής που να την ξεχνάει. Βάλε γλώσσα, βάλε και λίγο δόντι - τόσο όσο πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr