SEX

Σχέσεις: Τα apps που έχουν «σκοτώσει» τον έρωτα

Σχέσεις: Τα apps που έχουν «σκοτώσει» τον έρωτα

Έχει και τα κακά της η τεχνολογία.

Η τεχνολογία φθείρει τις σχέσεις, αλλάζει τον τρόπο που αυτές ορίζοντα αλλά δυστυχώς, η πρόοδος του σύγχρονου κόσμου έχει και αρνητικά της.

Μήπως όμως το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στο smartphone σου; Τσέκαρε τις παρακάτω εφαρμογές και θα καταλάβεις τι εννούμε:

Whatsapp
Έχουν γίνει ομηρικοί καυγάδες, έχουν ειπωθεί σπουδαία λόγια αγάπης, έχουν σταλεί φατσούλες χαράς ή λύπης εκατέρωθεν. Μπαίνεις κάθε τόσο να δεις πότε συνδέθηκε, αν απλώς παραδόθηκε ή αν τελικά διάβασε το μήνυμα που του έστειλες.

Viber
Mια από τα ίδια. Με τη διαφορά ότι έχει πιο ωραία emoticon. Ωστόσο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Whatsapp.

Instagram
Όχι γιατί χαλάτε δυο ώρες μέχρι την τέλεια σέλφι ή γιατί στο κρεβάτι αγκαλιάζετε το κινητό αντί για τον διπλανό σας. Αλλά γιατί πατώντας τη λέξη «ακολούθηση» βλέπεις που έκανε like. Κι αν έκανε κάπου που δεν «δικαιολογείται»;

Foursquare
Ή αλλιώς Swarm. Γιατί βλέπεις που πάει και με ποιον και τι φωτογραφίες ανεβάζει και ποιος άλλος έχει κάνει "check-in" στο ίδιο μαγαζί.

Facebook
Ποιον έκανε φίλο ή φίλη, πάλι τι ώρα συνδέθηκε, που έκανε like, που σχολίασε. Πριν καν τον γνωρίσεις, ξέρεις σχεδόν τα πάντα για αυτόν από το πως κινείται διαδικτυακά και κάπως έτσι χάνεται το μυστήριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Χαστούκι» ΗΠΑ σε Τουρκία: Τα νησιά έχουν τα ίδια δικαιώματα ως προς την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα

Διπλωματικός «πυρετός» για τη Λιβύη μετά το «ναυάγιο» στη Μόσχα – «Όχι» του Βερολίνου στην Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις