ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο νεαρότερος νεκρός στην Ευρώπη – 14 ετών από την Πορτογαλία (pics)

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο νεαρότερος νεκρός στην Ευρώπη – 14 ετών από την Πορτογαλία (pics)

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο θάνατος ενός ανήλικου αγοριού…

Τραγικό θάνατο βρήκε σύμφωνα με τους New York Times, ένα 14χρονο αγόρι από την Πορτογαλία που έπασχε από τον νέο κορονοϊό. Πρόκειται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για το νεότερο θύμα του φονικού ιού στην Ευρώπη.

Δείτε την gallery:

Ο έφηβος ζούσε στην πόλη Οβάρ, νότια του Πόρτο και εξέπνευσε τα ξημερώματα της Κυριακής 29/3 αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Σάο Σεμπαστιάο κοντά στη Σάντα Μαρία ντα Φέιρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Βίτορ αγαπούσε το ποδόσφαιρο και έπαιζε στην ομάδα της Μασέδα, στην περιοχή του Αβέιρο. Ο πιτσιρικάς έφυγε από τη ζωή σε νοσοκομείο της Σάντα Μαρία Ντα Φέιρα. Καταγόταν από το Οβάρ, 40 χλμ. νότια του Πόρτο. Εισήχθη στο νοσοκομείο μια εβδομάδα πριν το θάνατό του, εξαιτίας ενός επίμονου βήχα.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ομάδας του στον Βίτορ είναι σπαρακτικό: «Αυτή τη φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια! Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή!».

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Ο 14χρονος έπασχε από ψωρίαση, αλλά δεν είχε κάποιο σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Ο θάνατός του έρχεται λίγες ημέρες μετά εκείνον της 16χρονης Ζουλί Αγιό από τη Γαλλία που πέθανε σε νοσοκομείο στο Παρίσι την Τετάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: Αυτές οι περιοχές της Ελλάδας γλιτώνουν από τον ιό – Δείτε το χάρτη

Σχετικές ειδήσεις