SEX

Η Μία Καλίφα δώρισε χιλιάδες δολάρια σε φιλανθρωπίες (pics)

Η Μία Καλίφα δώρισε χιλιάδες δολάρια σε φιλανθρωπίες (pics)

Η πρώην πορνοστάρ έδωσε μέρος των εσόδων της από συνδρομητική πλατφόρμα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Πρόκειται για μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς στη βιομηχανία του πορνό, αν και έχει σταματήσει καιρό τις ταινίες αυτού του είδους.

Η Μία Καλίφα δεν άφησε… παραπονεμένους τους θαυμαστές τις και τον περασμένο Δεκέμβρη άνοιξε λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα «Only Fans», όπου εκεί όποιος επιθυμεί εγγράφεται επί πληρωμή για να βλέπει «καυτές» φωτογραφίες και βίντεο.

Η πρώην πορνοστάρ ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο Instagram, πως έκανε δωρεά 160.000 δολαρίων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, από τα κέρδη που συγκέντρωσε από την πλατφόρμα, τονίζοντας μάλιστα πως μέσα από αυτή αναπτύχθηκε ως άτομο.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Μία Καλίφα έκανε το «κομμάτι» της για τους επιζώντες της έκρηξης της Βηρυτού, επιλέγοντας να δημοπρατήσει τα περίφημα γυαλιά της.

Η ίδια δήλωσε ότι έλαβε 100.000 δολάρια: «Προσπαθώ απλώς να γίνω δημιουργική. Υπάρχουν πάντα περισσότερα που μπορούν να γίνουν και αυτό ήταν ένας τρόπος να συγκεντρωθούν κεφάλαια και να διασφαλιστεί ότι η συζήτηση και η προσοχή δεν ξεφεύγουν από αυτή την κρίση.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου - Η πρώτη ανάρτηση: Ευγνωμοσύνη για τη στήριξη - Δέσμευση «να βγουν όλα στο φως»