SEX

Πέντε τρόποι για να κάνετε δημόσιο... σεξ

Πέντε τρόποι για να κάνετε δημόσιο... σεξ

Γιατί η αίσθηση του κινδύνου μπορεί να γίνει εξαιρετικό αφροδισιακό

1. Το καπό του αυτοκινήτου σου

Είναι κάτι στο σεξ μέσα ή και πάνω στη επιφάνεια του αυτοκινήτου που ξυπνάει στους άντρες «άγρια» ένστικτα. Δεν νομίζω πως σας...χαλάει καθόλου αυτό. Άρα, πέρνα να τον πάρεις με το αυτοκίνητό σου, πήγαινε κάπου απομονωμένα (και ασφαλή) και ζήτα του εσύ να το κάνετε έξω από το αυτοκίνητο, ακουμπώντας στο καπό του. Αν ο καιρός δεν ευνονεί τις βόλτες, μπορείτε να το κάνετε ακόμα και μέσα στο γκαράζ σου. Δες το σαν έξτρα μπόνους φαντασίωση τύπου «βρώμικο σεξ με τον μηχανικό του αυτοκινήτου».

2. Κολλημένοι στο παράθυρο

Αυτό το «δημόσιο αλλά με την ασφάλεια του αόρατου» είναι, για πολλούς, εξαιρετικά ερεθιστικό. Νοικιάστε λοιπόν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα προς δρόμο, σε όσο πιο ψηλό όροφο γίνεται, και ζήτα του να σε κολλήσει στο παράθυρο. Αν θέλεις έμπνευση, δες απλώς το Shame με τον Michael Fassbender. Θα καταλάβεις όσα χρειάζεται να ξέρεις.

3. Κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ

Ενώ γύρω σας όλοι χορεύουν, πίνουν, φλερτάρουν και κάνουν σαματά, εσείς απλώς...κάντε σεξ. Βρείτε ένα άδειο δωμάτιο, κλειδώσετε (αν δεν είστε λάτρεις του ακραίου ρίσκου να πιαστείτε επί τω έργω) και κάντε το στα όρθια, κόντρα στον τοίχο που θα πάλλεται από τους ήχους της μουσικής του πάρτυ. Ακόμα και μια ντουλάπα, με τον στενό και περιορισμένο της χώρο να δυσκολεύει τις κινήσεις, μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική επιλογή.

4. Στην πίσω αυλή

Το Φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική εποχή για outdoor sex. Αν θέλετε να μην απομακρυνθείτε από το σπίτι σας και να κάνετε «δημόσιο» σεξ, βγείτε απλώς στην πίσω αυλή σας (ναι, προυποθέτει να έχετε αυλή). Είτε επάνω σε μια κουβερτούλα του πικ νικ, είτε μέσα σε μια σκηνή κάμπινγκ, που θα στήσετε επί τούτου, ξεχάστε το ότι βρίσκεστε λίγα μόλις μέτρα από την καθημερινότητα του σπιτιού και απολαύστε ο ένας τον άλλο.

5. Στην τουαλέτα ξενοδοχείου ή μπαρ

Για το συγκεκριμένο, αν θελετε τουλάχιστον να απολαύσετε κάτι καλύτερο από «ένα στα (πολύ) γρήγορα» προτιμήστε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο, με εύκολη σχετικά πρόσβαση στις τουαλέτες κοινής χρήσης του. Και αυτό γιατί η κίνηση εκεί είναι σχετικά μικρή, άρα λιγότερες οι πιθανότητες να σας διακόψουν. Επίσης οι «καμπίνες» είναι πάντα περισσότερες από μια. Ακόμα καλύτερα, κάντε το ενώ είσαστε καλεσμένοι σε κάτι επίσημο, ένα δείπνο, έναν γάμο ή κάποια αντίστοιχη εκδήλωση με αρκετό κόσμο. Η αίσθηση πως κάνετε κάτι «παράνομο» κάτω από την μύτη όλων θα σας ερεθίσει αφάνταστα.