SEX

Βρετανία: Μοντέλο soft πορνό αθωώθηκε λόγω προσθετικής… στήθους! (photos+videos)

Βρετανία: Μοντέλο soft πορνό αθωώθηκε λόγω προσθετικής… στήθους! (photos+videos)

Σε άνδρες δικαστές έπεσε μάλλον ένα μοντέλο soft πορνό το οποίο είχε κριθεί ένοχο για επίθεση σε δύο αστυνομικούς, καθώς η αυξητική στήθους που… πρόταξε ως δικαιολογία, τούς έπεισε!

Η, 20 ετών, Sophie Pearl Dalzell είχε τιμωρηθεί με επιτήρηση και κοινοτική εργασία, μετά την επίθεσή της σε δύο εκπροσώπους του νόμου πέρυσι και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Παρόλα αυτά δεν ήταν συνεπής στα ραντεβού με τους αξιολογητές της… προόδου της, με αποτέλεσμα να κάτσει ξανά στο… σκαμνί του κατηγορουμένου.

Μόνο που αυτή τη φορά είχε φέρει μαζί της ένα αδιάσειστο στοιχείο προς υπεράσπισή της!

Μια επιστολή από τον πλαστικό χειρουργό της που αποδείκνυε ότι έχασε τα ραντεβού επειδή βρισκόταν στις Βρυξέλλες για προσθετική στήθους!

«Πήγα για μία προσθετική στήθους και τους είχα ενημερώσει. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα, αλλά τώρα με κυνηγούν», υποστήριξε η Sophie, η οποία έχοντας 11 καταδίκες, το 2011 διατάχθηκε να φορέσει στον αστράγαλο «βραχιολάκι εντοπισμού» επειδή δεν πραγματοποίησε την κοινωνική εργασία της. Υποστήριξε πως αν το έκανε θα έχανε τη δουλειά και τις live βραδινές τηλεοπτικές εμφανίσεις της.

Η Sophie Pearl Dalzell κυκλοφορεί πλέον ελεύθερη και γυμνή στους δέκτες…

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Μασκοφόρος εισβάλλει σε σπίτια και γαργαλάει πόδια! (video+photos)