SEX

Έξαλλοι οι «γυμνοί» Κροάτες με παπαράτσι και ΜΜΕ

Έξαλλοι οι «γυμνοί» Κροάτες με παπαράτσι και ΜΜΕ

Όχι μόνο δεν απολογήθηκαν οι Κροάτες διεθνείς για το περιστατικό με τον γυμνισμό στην πισίνα του βραζιλιάνικου ξενοδοχείου όπου διαμένουν, αλλά πέρασαν και στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τα Μέσα ενημέρωσης στη χώρα τους.

Πρωτοκλασάτοι παίκτες της εθνικής ομάδας, όπως οι Τσορλούκα και Λόβρεν, πιάστηκαν στα πράσα από παπαράτσι, να περιφέρονται και να κολυμπούν γυμνοί στην πισίνα του ξενοδοχείου. Οι φωτογραφίες έγιναν πρωτοσέλιδο στην Κροατία και αποτέλεσαν αντικείμενο έντονης κριτικής, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ποδοσφαιριστών.

«Μπορείτε να γράψετε ελεύθερα ότι αυτό που έγινε αποτελεί ντροπή για τα Μέσα ενημέρωσης. Βρισκόμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε την Κροατία και λίγες ημέρες πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Καμερούν, δημοσιεύετε αυτές τις φωτογραφίες. Το βρίσκετε λογικό; Θεωρείτε ότι ο κόσμος έχει πραγματικά ανάγκη να μας δει γυμνούς; Οι δημοσιογράφοι ήρθαν εδώ για να καλύψουν την πορεία μας στη διοργάνωση ή για να μας παρακολουθούν προκειμένου να τραβήξουν τέτοιες φωτογραφίες», αναρωτήθηκε ο Ίβιτσα Όλιτς, την ίδια ώρα που ο Λούκα Μόντριτς είχε πολύ πιο οργισμένη αντίδραση.

«Θα ήθελα πραγματικά να κλωτσήσω τον παπαράτσι», δήλωσε ο μέσος της Ρέαλ Μαδρίτης, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην πισίνα, φορώντας όμως το μαγιό του.

Μποϋκοτάζ

Θέλοντας να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση που κράτησαν τα μίντια στην Κροατία, οι ποδοσφαιριστές του Νίκο Κόβατς αποφάσισαν να απέχουν των δηλώσεων πριν και μετά τους αγώνες, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να τονίζει ότι «δεν μπορώ να τους πείσω για το αντίθετο. Είναι δικαίωμά τους μετά από αυτό που συνέβη».

Την ίδια ώρα που στη Βραζιλία οι παίκτες «βράζουν», στην Κροατία τα πράγματα είναι σαφώς πιο ήρεμα. Τα ΜΜΕ αποφεύγουν να δώσουν άλλη έκταση στο θέμα και τις τελευταίες ώρες δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά. Δείγμα του ότι άπαντες έχουν αντιληφθεί πως δεν υπάρχει λόγος να πέσει κι άλλο λάδι στη φωτιά, λίγο πριν το κρισιμότατο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στο Καμερούν.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η κοινή γνώμη δεν φάνηκε να ενοχλείται από το συγκεκριμένο περιστατικό. Σχόλια που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Κροάτες κάνουν λόγο για κάτι «συνηθισμένο» όταν πρόκειται για αθλητές, ενώ η «γυναικεία άποψη» είναι ότι με τέτοια σώματα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές, μόνο ντροπή δεν πρέπει να νιώθουν...

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014: «Η συνέχεια στο Μουντιάλ, περνάει από την Ιαπωνία»

Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014: «Ποτέ δεν αδιαφορώ για ένα μικρό παιδί»