SEX

Διάσημη πορνοστάρ προσκαλεί το κοινό στο πίσω μέρος του... φορτηγού της! (vids+pics)

Διάσημη πορνοστάρ προσκαλεί το κοινό στο πίσω μέρος του... φορτηγού της! (vids+pics)

Οργή και κοινωνική κατακραυγή έχει «πυροδοτήσει» η… σεξοπεριοδεία διάσημης πορνοστάρ στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Η… ξεδιάντροπη Rebecca More, έχοντας «χτίσει» - με τον… ιδρώτα της στα σεντόνια - όνομά στη βιομηχανία ενηλίκων, «οργώνει» τη Βρετανία με ένα βαν, προσκαλώντας στο πίσω μέρος του τους κοινούς θνητούς ώστε να τους μυήσει στα μυστικά του σεξ!

Περισσότεροι μάλιστα από 2000 άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια, πιστεύεται ότι έχουν υποβάλει αίτηση για μια… θέση στο φορτηγό, βάζοντας παράλληλα υποψηφιότητα και για μια θέση μπροστά από τις κάμερες, καθώς οι 20 καλύτερες (από καλλιτεχνικής πάντα άποψης) σκηνές θα προβληθούν από το κανάλι Television X.

Το φορτηγό πραγματοποίησε ήδη την πρώτη… στάση στο Μπέρμιγχαμ, όπου 10 τυχεροί έκαναν (μάλλον) ένα από τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Κάτι πάντως που βρήκε αντίθετο τον τοπικό βουλευτή των Εργατικών, Khalid Mahmood. «Νομίζω ότι πρέπει να διεξαχθεί νομική έρευνα από τις τοπικές Αρχές, καθώς αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία. Η πόλη μας βγάζει αρνητική εικόνα προς τα έξω και δε στέλνουμε το σωστό μήνυμα στους νέους», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ ένας 31χρονος κάτοικος της περιοχής πρόσθεσε: «Είναι εξωφρενικό. Μια ουρά ξένων πίσω από ένα φορτηγό σίγουρα δεν προωθεί το ασφαλές σεξ. Συνορεύει με την παράνομη πορνεία».

Μετά το Μάντσεστερ και το Λιντς, η… πορνοξενάγηση θα ταξιδέψει στο Southampton, πριν το φορτηγό κλειδώσει τις πόρτες του, παρκάροντας στο Λονδίνο στις 25 Οκτωβρίου…

Όσο για τη Ρεμπέκα; «Απλά το λατρεύω και δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν μου έκαναν την πρόταση», αρκέστηκε να δηλώσει…

Διαβάστε ακόμα:

Νίκησε τον Έμπολα η Ισπανίδα νοσοκόμα!

ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος μετά από ομαδικό βιασμό σε πάρτι!

Έμπολα: Η συγκινητική έκκληση της προέδρου της Λιβερίας

ΗΠΑ: Αστυνομικός φώναξε κοντά του σκύλο για να τον πυροβολήσει! (vid)

Κίνα: Αρκούδα ξερίζωσε το χέρι 9χρονου σε ζωολογικό κήπο!