SEX

Γιατί δεν πρέπει να κάνεις σεξ όταν οδηγείς;

Γιατί δεν πρέπει να κάνεις σεξ όταν οδηγείς;

Πολύς κόσμος θεωρεί πως το σεξ κατά την ώρα της οδήγησης, παίρνει μια άλλη διάσταση, πιο μαγική, πιο έντονη. Μια έρευνα του πανεπιστημίου της Ντακότα ωστόσο, βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Το σεξ όταν οδηγούμε, είναι επικίνδυνο.

Η καθηγήτρια Struckman-Johnson, από το Πανεπιστήμιο της Ντακότα, πραγματοποίησε έρευνα για το σεξ την ώρα της οδήγησης και το πόσο ασφαλές είναι.

Γιατί το σεξ στο τιμόνι μπορεί να σε εκθέσει...

το 81% των αντρών που απάντησαν, τόνισε πως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο, έχουν υποστεί το... μαρτύριο του στοματικού έρωτα από τις συντρόφους τους! Περίπου το 40% έπαιξε... μόνο του, ενώ το 11% δήλωσε πως είχε ολοκληρωμένη επαφή.

Μπορεί τα παραπάνω να σου ακούγονται από διασκεδαστικά έως και φαντασιώσεις, ωστόσο κάπου εδώ έρχονται τα κακά νέα...

Βλέπεις, από τους παραπάνω, το 38% υπερέβη το όριο ταχύτητας

Το 36% ξέφυγε από τη λωρίδα που οδηγούσε

Το 11% έχασε τον έλεγχο του τιμονιού

Και τέλος, το 2% χτύπησε κάποιον ή κάτι στο δρόμο.

Έξι στους δέκα άντρες ολοκλήρωσαν την επαφή μέχρι να φτάσουν σε οργασμό. Ως γνωστόν, πολλές φορές κατά τη διάρκεια του οργασμού υπάρχει μια απώλεια επίγνωσης καταστάσεων. Μπορεί για κλάσματα του δευτερολέπτου να στρέψεις αλλού το βλέμμα ή το μυαλό σου και όχι στο δρόμο. Αυτά λοιπόν είναι αρκετά ώστε να συμβεί το κακό.

Ακόμα όμως και να μη φτάσεις σε οργασμό, η πράξη από μόνη της αρκεί για να σου συμβεί κάτι δυσάρεστο. Η οδήγηση είναι λεπτό ζήτημα και για την αποφυγή ατυχημάτων, η προσοχή σου θα πρέπει να είναι στραμμένη αποκλειστικά σε αυτή.

Οπότε, αν η σύντροφός σου είναι λίγο ανυπόμονη και σε πιέζει, τότε βάλε «φρένο». Και ακολούθησε τις συμβουλές της δρ. Johnson: «Πείτε της να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Όταν πλέον είστε εκεί, δώστε της να καταλάβει. Στο σεξ και στο αλκοόλ άλλωστε, υπάρχει ένας κανόνας: Ποτέ να μην τα συνδυάσεις με την οδήγηση».

Η εναλλακτική που έχεις, αν το κορίτσι είναι πολύ ανυπόμονο, είναι να σταματήσεις το αυτοκίνητο πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε. Ωστόσο, επειδή η ελληνική επαρχία έχει πολλά αδιάκριτα μάτια, βρείτε ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο και βγάλτε τα μάτια σας με την ησυχία σας!

Σχετικές ειδήσεις