SEX

«Χρυσές» δουλειές με κούκλες φουσκωτές!

«Χρυσές» δουλειές με κούκλες φουσκωτές!

Την… καλή έχει πιάσει ένας ιδιοκτήτης εργοστασίου κατασκευής φουσκωτών κούκλων σεξ στην Κίνα, όπου η ζήτηση για τη συγκεκριμένη… συντροφιά έχει «χτυπήσει κόκκινο»!

Χιλιάδες διάσπαρτα στήθη που φουσκώνουν με το στόμα και σαμπρέλες πίσω… κίνησης από καουτσούκ ή pvc, για όλα τα γούστα, είναι συνηθισμένη εικόνα σε κάθε γωνιά των εργοστασίων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην πόλη Ningbο, προκειμένου να ικανοποιήσουν αρχικά τις… αέρινες ορέξεις Κινέζων, Ιαπώνων, Κορεατών και Τούρκων.

Μέσα σε λίγα ωστόσο χρόνια, οι παραγγελίες καταφθάνουν με ταχύτητα χιονοστιβάδας από όλο πλέον τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι εργάτες να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από το φούσκωμα!

«Είναι εξουθενωτικό και όχι μόνο επειδή πρέπει να φουσκώνουμε τις κούκλες, αλλά λόγω της ταχύτητας που αναπτύσσεται η συγκεκριμένη βιομηχανία προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση», τονίζει η 36χρονη εργάτρια Lili Hsing, συμπληρώνοντας: «Όταν ξεκινήσαμε, το ενδιαφέρον ήταν μόνο ενχώριο. Πλέον παράγουμε 10 διαφορετικά είδη για όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά της, η 40χρονη Shu Mai, ανέφερε: «Μερικές φορές είναι λίγο ανατριχιαστικό να βλέπεις όλα αυτά τα ανθρώπινα μέλη στοιβαγμένα. Μοιάζει με γιγαντιαίο νεκροτομείο. Φυσικά και ξέρω ότι δεν είναι πραγματικά, όπως υποθέτω και αυτοί που τα αγοράζουν. Αν και τους δίνουμε ονόματα όπως επίσης και οι ίδιοι φαντάζομαι… Ένας από τους λόγους που η επιχείρησή μας έχει τόση επιτυχία είναι η ποιότητα, καθώς οι κούκλες μας δεν χάνουν αέρα».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν μέσω ίντερνετ την κούκλα που επιθυμούν και να παραδοθεί στην... πόρτα τους, με μόλις 40 περίπου ευρώ…

Σχετικές ειδήσεις