SEX

Σεξουαλική διαταραχή: Έχει 90 οργασμούς την ημέρα (pics)

Σεξουαλική διαταραχή: Έχει 90 οργασμούς την ημέρα (pics)

«Για τους ξένους μπορεί να ακούγεται υπέροχο, αλλά φανταστείτε να πρέπει να πάτε το παιδί σας στο σχολείο και να έρχεστε σε οργασμό καθώς περπατάτε!»

Μία μητέρα που πάσχει από μία σεξουαλική διαταραχή και έχει 90 οργασμούς την ημέρα, μίλησε για τη ζωή της την οποία χαρακτηρίζει ως «κόλαση».

Η Κάρα Ανάγια έχει ένα σύνδρομο που ονομάζεται επίμονη διαταραχή της διέγερσης των γεννητικών οργάνων που σημαίνει ότι παθαίνει συνεχόμενους οργασμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η 30χρονη από την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών διαγνώστηκε με την ανίατη αυτή ασθένεια πριν τρία χρόνια και μπορεί σε κάποιους να φαίνεται σαν μία ευχάριστη εμπειρία, αλλά αυτό δεν είναι πέρα ως πέρα αληθινό.

Η Κάρα που ζει με τον 34χρονο σύζυγό της και τον 10χρονο γιο τους περιγράφει την κατάσταση ως «ταπεινωτική και ντροπιαστική» ειδικά όταν βρίσκεται μπροστά στο παιδί της.

Η γυναίκα αποφεύγει να βρίσκεται σε δημόσιους χώρους, προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες με το παιδί της ενώ η σεξουαλική της ζωή είναι δραματική.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω στο παιδί μου τι ακριβώς μου συμβαίνει γιατί είναι πολύ μικρός.» δήλωσε η Κάρα.

«Όλα ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια όταν πήγα να ψωνίσω σε ένα κατάστημα. Ξαφνικά, έπεσα στο πάτωμα και χτυπιόμουν. Ήταν πολύ ντροπιαστικό»

Οι επισκέψεις σε διάφορους γιατρούς δυστυχώς δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα αφού απλά δεν υπάρχει καμία θεραπεία...

Σχετικές ειδήσεις