SEX

Την καλείς σπίτι σου πρώτη φορά;

Την καλείς σπίτι σου πρώτη φορά;

Ας πούμε ότι περιμένεις πολλά από αυτή τη βραδιά. Την καλείς σπίτι σου και έχεις στο μυαλό σου διάφορα.

Κανόνας πρώτος. Καθαρίζουμε το σπίτι. Μπορεί όταν είσαι μόνος σου να αφήνει το κουτί της πίτσας στο κάτω μέρος του κρεβατιού, σε ενοχλεί; δε σε ενοχλεί εκεί, αλλά μην απορήσεις αν κάνει μεταβολή και φύγει.

Κανόνας δεύτερος. Αν μένεις με άλλους, συγκάτοικους, γονείς, αδέρφια καλό θα ήταν να Ας πούμε ότι περιμένεις πολλά από αυτή τη βραδιά. Την καλείς σπίτι σου και έχεις στο μυαλό σου διάφορα.

την έχεις προετοιμάσει για αυτό. Κανείς δεν είναι ευτυχής όταν δέχεται μια πρόσκληση με υποσχέσεις και στη συνέχεια διαπιστώνει πως πρέπει να κάνει ησυχία γιατί κοιμάται η γιαγιά ή γιατί πολύ απλά ο συγκάτοικος είναι θρονιασμένος στον καναπέ και παίζει παιχνίδια.

Κανόνας τρίτος. Φρόντισε την προσωπική σου υγιεινή. Πριν βγεις. Διότι μετά θα είναι λίγο αργά. Κι ούτε είναι λογικό μόλις μπείτε στο σπίτι να εξαφανιστείς στο μπάνιο. Δηλαδή τι; Θα πεις με συγχωρείς πάω να πουδράρω λίγο τη μύτη μου; Ε όχι!

Τελευταία συμβουλή. Μπορεί εσύ να θεωρείς ότι ο καναπές σου είναι εκπληκτικό μέρος για σεξ αλλά έχε υπόψη σου ότι κανείς δεν είναι ευτυχής να κρέμεται ο μισός έξω και να μην έχει χώρο να κινηθεί. Φρόντισε για την άνεσή της κι εκείνη θα σε ανταμοίψει ανάλογα.

Σχετικές ειδήσεις