SEX

Σεξ στην κουζίνα; Γιατί όχι;

Σεξ στην κουζίνα; Γιατί όχι;

'Εχετε αυτή τη φαντασίωση. Δεν είναι κακό. Αρκεί να έχετε και την κατάλληλη κουζίνα.

Αν ας πούμε η κουζίνα σας είναι μες στη λίγδα και διαθέτει μια ερασιτεχνική Πίζα από άπλυτα πιάτα, να σας το πούμε εξαρχής δεν έχετε καμία πιθανότητα να την πείσετε.
Το καλό με το θέμα Σεξ στην Κουζίνα είναι ότι έχει καλυφθεί κινηματογραφικά, πολλάκις. Αυτό βέβαια είναι και το κακό. Διότι ενδόμυχα θα υπάρχει σύγκριση κι όπως ξέρουμε η πραγματικότητα σπανίως νικάει τον κινηματογράφο.

Ας πούμε όμως ότι είστε τολμηροί. Μια καλή εισαγωγή στο θέμα είναι να πετάξετε ανέμελα την ιδέα να περάσετε ένα απόγευμα στην κουζίνα φτιάχνοντας μαζί ένα δείπνο με τα όλα του.

Αρχίστε να την ταϊζετε με ζουμερά φρούτα, πασαλειφτείτε όπως μπορείτε, καθαρίστε με τη γλώσσα ό,τι περισσεύει. Μην υπεισέλθουμε σε άλλες λεπτομέρειες, το έχετε. Για να συνεχιστεί το θέμα καλό θα ήταν να έχετε προβλέψει ποιο σημείο ενδείκνυται για ολοκλήρωση, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να γκρεμίσετε το σύμπαν για να γίνει αυτό που είναι να γίνει.

Φροντίστε να είναι στο σωστό ύψος, να είναι σχετικά καθαρό και να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Δε θέλετε να σας έρθει στο κεφάλι κανένα ντουλάπι ούτε να καταλήξετε στο πάτωμα ανάμεσα σε συντρίμμια από πάγκο.

Καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε από που αρχίσατε. Δηλαδή από το να φτιάξετε κάτι μαζί. Το δείπνο που λέγαμε. Αυτό βέβαια αν θέλετε να παραμείνει η κουζίνα ένας χώρος για άλλες δραστηριότητες. Αν απλώς κάνετε ό,τι κάνετε και μετά παραγγείλετε σουβλάκια (που παίζει ως ενδεχόμενο) πολύ απλά δεν θα επαναληφθεί εύκολα.

Α κι ένα τελευταίο πολύ σημαντικό. Οταν τελειώσετε η κουζίνα θα έχει το κακό της το χάλι. Μην αράξετε στον καναπέ. Μαζί θα καθαρίσετε. Αν επιμένετε να πάτε στον καναπέ, εξαφανίστε από πριν τα μαχαίρια. Προσέχουμε για να έχουμε.

Σχετικές ειδήσεις